PEHA KECIL DENGAN THERAPANTS


Macam mana saya nak kecikkan sikit paha saya ini, badan saya dah ok, 
BMI dalam range tapi paha ni”

Ayat ni biasa kan kita dengar. Ramai wanita merungut saiz peha makin mengembang terutama selepas bersalin. Sebenarnya banyak faktor yang menyumbang kepada pembesaran bahagian peha antaranya seperti pemakanan, genetik ataupun gaya hidup seseorang.
Tapi Sis percaya, ramai antara kita, mengimpikan bentuk peha yang menarik. Tidak mahu peha yang besar, rapat, jalan bergesel antara satu sama lain sampai boleh melecet. Sakit tuuu... 
Nak buat senaman peha yang cangkung bangun cangkung bangun (square) atau duduk sandar tepi dinding sambil imagine ada kerusi. Seksa juga laa nak buat excercise ghituu.. Sekarang ni ramai wanita tak cukup masa, sibuk dengan kerja & urus rumahtangga. 

Kalau tak dapat lakukan senaman peha, jangan la risau. Dengan THERAPANTS settle masalah peha ni. Pakai jur setiap hari, confirm peha makin kecil, peha makin tough, tontot makin bolat, tak yah pakai silicon dalam buntut. hehehe....

Meh kita lihat feedback penguna THERAPANTS dibawah ini:-
Panjang TheraPants ni dari bawah dada sampai hujug kaki. Lepas pakai memang terus hilang beberapa inci pada area perut & peha. 

Puas hati bila peha semakin slim melim

Sarung-sarung ja terus hilang 1inchi ukur lilit peha. 

BerTherapants ja hilang kegebuan isi peha. 

Baru sehari pakai Therapants, rasa selesa & grib kemas pada peha. 

Kekemasan peha & pinggul tu buat semua wanita suka.

Dahsyat 4cm inchi loss selepas pakai TheraPants

Umur bukan halangan untuk berTherapants

Wewiitt... 2minit ja terus hilang 4cm. 

1 minit inchi loss 3cm

Pakai-pakai TheraPants terus seluar longgar. 

Yang belum berTherapants tu jangan tunggu lama-lama. Grab sekarang juga. 


Sekali pandang pun dah jatuh cinta apatah lagi kalau dah pakai TheraPants ini.

Kelebihan legging viral Therapants

Bila sarung dari bawah elok jur tapi bila naik atas...Oppss! terlebih isi lemak pulak dah. Alahaiiii...huhuhu.

360 Therapants adalah seluar terapi gabungan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Bila dipakai, wahhh confirm terus 100% yakin! Gerenti tak sama dengan yang ada di pasaran.



Sihat dengan Therapants. 
Dapatkan segera sementara masih dalam harga promo. 


Telegram/WhatsApp 

Siti 010-5668059
  Top Agent / Skuad PB Expert





Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

KELEBIHAN TEH TARIK MINCHA DARI TEH TARIK MAMAK