BERSUKAN DENGAN LEGGING THERAPANTS

Sukan ialah salah satu aktiviti riadah yang seronok dilakukan. Tak kira lah apa sukan pun. Yang penting keluar peluh. Dalam berseronok sukan ada juga yang kejang otot, terseliuh atau lenguh kaki selepas bersukan. Masalah ini biasa terjadi terutama yang baru nak bersenam. 

Punca berlakunya kesakitan adalah disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ni keluar bila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh KEJANG!... kan dah terkejut otot! hehehe

Tapi sejak ada seluar legging THERA PANTS ini ramai yang bagi feedback best-best. Cer tengok testimoni kat bawah ini:-

Dengan PB 360 Thera Pants, kaki dah tak rasalenguh lepas Hiking & aktiviti team building. 

Kayuh basikal memang best,tapi yang tak bestnya kalau sakit pinggang.Dengan PB 360 Thera Pants tak de langsung sakit pinggang tu termasuklah sakit kaki, lutut & pungung. Wahh..hebatkan!

 Sungguh selesa bila exercise pakai seluar legging PB 360 Thera Pants ini
Bukan tu jaa, yang ada masalah sakit lutut, lepas pakai PB 360 Thera Pants dah tak payah pakai knee guard pun beransur pulih.
Yang ada masalah kaki pun memang elok pakai 
PB 360 Thera Pants


Wauu! bestnya.. pakai TheraPants masa workout kaki tak rasa sakit & tak penat.

Yang suka bersukan tuu wajib ada sehelai TheraPants ini untuk kekal cergas & bertenaga. Bila konsisten berbulan pakai confirm badan lebih fit & body lebih firm. 

Sihat dengan Therapants. 

Dapatkan segera sementara masih dalam harga promo. 


Telegram/WhatsApp 

Siti 010-5668059
  Top Agent / Skuad PB Expert

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

KELEBIHAN TEH TARIK MINCHA DARI TEH TARIK MAMAK