PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERAPANTS

Sejak PB 360 Therapants ini dilancarkan  pada October 2019 yang lepas, sambutannya sangat luar biasa, terlajak laris, luar jangkaan sungguh. Sampai lincin stock di semua stokis. Sehingga HQ terpaksa keluarkan notis: “OUT OF STOCK” gara-gara viral sana sini. 

Kalau yang belum tahu, Inilah Premium Beautiful design terbaru yang dikenali sebagai Premium Beautiful 360Thera atau dengan nama lebih detail 360 Therapy Pants.

Yang belum miliki PB 360 Therapants jangan la risau, stock will back January 2020. Tak lama dah... lagi beberapa hari jer..

Dalam masa yang sama tak henti-henti orang duk mesej sis tanya "Apa yang best sangat PB 360 THERAPANTS ni?? Okeylah, sis luangkan masa juga-juga coretkan kat sini untuk rujukkan kastemer sis. Semoga info ini akan membantu korang untuk faham apa itu Premium Beautiful 360 THERAPANTS. 

Juumm..lets check it out, meh kita terja  info dibawah ini sesama:-



Nampak tak "360"tuu .. apa maknanya?

360 Fabrik Pengunci Lemak

Diperbuat daripada Fabrik Pengunci Lemak 360 yang berkualiti tinggi dari Amerika Syarikat dan dilapisi dengan Fabrik Penyejuk Ultra-Fiber dari Jepun. Teknologi tenunan dan jahitan Honeycomb yang tahan lasak dan eksklusif berkesan untuk Menolak, Menganjak, Mengunci, dan Menyokong lemak badan 360 degree dan pada masa yang sama kekal elastik dan meregang.



Inilah 4 ciri yang ada pada therapants:-

1) Push - dia akan menolak lebihan daging peha supaya tidak menggeleber.

2) Lock - dia akan 'kunci' segala lemak lemak di bahagian perut sehingga manjadi rata. 

3) Lift - dia akan mengangkat ke atas lebihan pada punggung supaya menjadi cantik.

4) Support - dia akan memberi sokongan kepada kaki kita.


Fungsi Therapeutik dan MAGNETIC CRYSTAL


Premium Beautiful 360 Thera Pants turut mengandungi 13 Magnetic Crystal pada titik akupuntur tertentu untuk meningkatkan peredaran darah, oksigen dan nutrien. Hasilnya, ia mengelakkan pemulihan dan membantu melegakan sakit otot.

Direka khas dengan FIR ( infra merah jarak jauh ) dengan menggunakan teknologi Nano-Dot dari Korea dan 13 Magnetic Crystal pada titik akupuntur.  


Manfaat FIR dalam kajian boleh membantu
  • Membaiki peredaran darah
  • Mengaktifkan metabolisme badan
  • Meningkatkan kualiti tidur
  • Melegakan kelesuan dan stress
  • Mengurangkan sakit otot
  • Melegakan sakit senggugut

Rekaan ergonomik depan

Rekaan ergonomik belakang

1. Mencantikkan bahagian kaki
2. Menghilangkan selulit terutamanya pada bahagian betis & peha.
3. Menghilangkan sakit otot pada bahagian kaki.
4. Membantu untuk ibu-ibu yang ada masalah sakit lutut.
5. Mengurangkan masalah urat timbul pada bahagian betis (spider veins)

2. Bentuk dan kontur
  • Berkesan untuk menolak (push), menganjak (lift), mengunci (lock), dan menyokong (support) lemak badan dari semua arah 360 darjah untuk hasilkan bentuk badan yang menawan
  • Kempiskan perut dengan segera
  • Menganjak punggung yang kendur


3. Selesa dan menyejuk pada kulit

  • Fabrik Ultra Cooling Fiber (penyejuk ultra fiberdalam 360 therapant memberikan rasa sejuk dan selesa apabila dipakai sepanjang hari walaupun berwarna hitam


4. Elastik, fleksibel dan tahan lama

  • Kombinasi sempurna Nilon & Lycra menjadikan fabrik sangat elastik dan fleksibel yang memberikan keselesaan dan ketahanan lasak

5. Lembut dan serap peluh

  • 6 kali serap peluh dan 3 kali lebih lembut berbading dengan fabrik pakaian pembentukan dalam yang biasa
  

 

CARA PENENTUAN SAIZ



  • Mempunyai zip di bahagian perut yang memudahkan untuk pakai dan tanggalkan.
  • Ada 2 cangkuk di bahagian perut yang boleh adjust untuk keselesaan.
  • Kain yang lembut dan elastic so mudah untuk pakai dan tanggalkan.
  • Getah pada bahagian pinggang lebar dan bersaiz 5.5cm mampu untuk menampung lemak di perut dan mengelakkan dari bergulung.

Kenapa Perlu Miliki Thera Pants?

- Harga lebih murah dan mampu milik

- Warranty Service Lifetime (PERCUMA)



Telegram/WhatsApp Siti 010-5668059
  Top Agent / Skuad PB Expert



Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

KELEBIHAN TEH TARIK MINCHA DARI TEH TARIK MAMAK

Tips HAMIL dengan Herba Maharani