Posts

Showing posts from December, 2019

PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERAPANTS

Image
Sejak PB 360 Therapants ini dilancarkan  pada October 2019 yang lepas, sambutannya sangat luar biasa, terlajak laris, luar jangkaan sungguh. Sampai lincin stock di semua stokis. Sehingga HQ terpaksa keluarkan notis: “OUT OF STOCK” gara-gara viral sana sini. 

Kalau yang belum tahu, Inilah Premium Beautiful design terbaru yang dikenali sebagai Premium Beautiful 360Thera atau dengan nama lebih detail 360 Therapy Pants.
Yang belum miliki PB 360 Therapants jangan la risau, stock will back January 2020. Tak lama dah... lagi beberapa hari jer..
Dalam masa yang sama tak henti-henti orang duk mesej sis tanya "Apa yang best sangat PB 360 THERAPANTS ni?? Okeylah, sis luangkan masa juga-juga coretkan kat sini untuk rujukkan kastemer sis. Semoga info ini akan membantu korang untuk faham apa itu Premium Beautiful 360 THERAPANTS. 
Juumm..lets check it out, meh kita terja  info dibawah ini sesama:-


Nampak tak "360"tuu .. apa maknanya?

360 Fabrik Pengunci Lemak
Diperbuat daripada Fabrik Pengun…