JENIS SOYA PROTIEN DALAM SHAKE ME


SHAKE ME adalah sejenis pengganti makanan yang berasaskan soya. Soya merupakan produk kesihatan berunsurkan minuman kesihatan yang membekalkan mikronutrien yang mengawal berat badan.

SHAKE ME juga merupakan minuman protein yang unik kerana mengandungi GARAM BULUH yang kaya dengan lebih 70 jenis mineral yang diperlukan oleh badan manusia. Menyediakan bekalan mineral yang penting untuk keseimbangan dan kesihatan badan untuk jangka masa yang panjang. Mengandungi sumber utama Calcium dan Magnesium. Tinggi dan kaya dengan sumber antioxidan: Menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru yang baik untuk keperluan badan serta membantu dalam proses pembakaran lemak badan dan penghasilan tenaga yang berpanjangan. Garam Buluh juga membuang toksik dari badan seperti PERISA MAKANAN, BAHAN KIMIA, RACUN UBAT dan lain-lain.


SHAKE ME ada 3 jenis sumber 'PROTIEN" Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan "feel satisfied". Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. Protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) untuk membakar lemak. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal.

1) OAT PROTIEN


2) nGMOSOY PROTIEN


3)  WHEY PROTIEN


L-Carnitine di dalam SHAKE ME merupakan ejen PEMBAKAR LEMAK dan bertindak meningkatkan kadar metabolisma badan. Tahu tak? Ni lah rahsia orang kurus makan banyak pun tetap kurus. Kerana kadar metabolisma diorang tu tinggi lagi efektif! Kita pun boleh dengan berSHAKE ME jur..

Dapatkan SHAKE ME anda sekarang.

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee