BERTALU-TALU ORDER HERBA MAHARANI MASYUKK!!..

HerbaMaharani_SitiNorizam

HerbaMaharani_SitiNorizam

HEBATnya WANITA kerana HERBA MAHARANI
Ini adalah sebahagian print screen yang order HERBA MAHARANI dari sis. Setiap minggu gaji jer ramai yang akan repeat order & bertanya mengenai herba wanita ni. Untuk memenuhi permintaan Sis akan buat stok banyak-banyak sebab risau kehabisan di stokis. Pernah bekalan bekalan terputus hampir 2 bulan. Sejak dari itulah Sis akan restok untuk kastemer tersayang. Dengan Sis uolls jangan risau mengenai herba ini. Okey, hari ini sis nak citer tentang SEJARAH HERBA MAHARANI. Mungkin ada antara kita masih tercari-cari info kan. Demi kastemer, Sis akan  share tentang herba ini. Yang baru-baru berjinak pun eloklah mengambil tahu keistimewaan herba ini. Nama asal beliau ialah Yehonala digelar Ci Xi [Tzu-Shi] yang bermaksud 'Baik dan Suci'. Dilahirkan pada 29 November 1835, menjadi Maharani pada tahun 1862. Maharani Ci Xi ketika hayatnya adalah seorang wanita yang cantik dan mementingkan kesihatan. Pakar Perubatan Istana menasihatkan Maharani Ci Xi untuk mengambil Te Zhi Bai Feng Wan untuk menyuburkan badan dan memelihara kejelitaan.

Maharani Ci Xi merupakan gundik bagi Maharaja Hsien Feng ketika berusia 17 tahun. Maharaja waktu itu mempunyai 9,999 gundik, tetapi Maharaja paling menyayangi n selalu pulang untuk bersama Maharani Ci Xi. 

Disebabkan beliau telah melahirkan anak lelaki [Tung Chih] yg juga merupakan pewaris takhta, maka beliau telah ditabalkan sebagai Maharani. 

Dengan kehebatan ramuan Herba Maharani ini, Maharani Ci Xi dikatakan mempunyai kulit seperti lilin n licin. Beliau juga seorang yang awet muda, yang mana dikatakan mempunyai haid sehingga ke akhir hayat. 

Sehingga kini sebagai bukti keberkesanan serta kekukuhan sejarah Bai Feng Wan masih dipamerkan di dalam Muzium Istana Larangan, Beijing, China.

HERBA MAHARANI masih mengekalkan kaedah pembuatan lebih daripada 3 kurun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi yang serasi dengan tubuh dan dihasilkan dari ladang milik Tong Ren Tang sendiri. 

Diperakui sebagai Produk Terkenal China pada 1994 dan diisytiharkan sebagai Spesis Ubat Terpelihara pada tahun 1998. Mendapat pengiktirafan Australian GMP International Certification. Dipasarkan di Malaysia pada 30 Ogos 2002 & dirasmikan oleh Dato’ Chua Jui Ming, Menteri Kesihatan Malaysia pada ketika itu. 

Ramuan yang berkualiti menjadikan Maharani sangat istimewa. Kandungan HERBA MAHARANI ada tulis dikotak - [Contains 3 animals parts] bermaksud Ayam Wuji (ayam hitam) untuk menyuburkan badan dan rahim, Tulang Sotong untuk menyembuhkan luka-luka dalaman dan Tanduk Rusa untuk  menguatkan buah pinggang, saraf utama & jantung, kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. Hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dari sumbu badak) iaitu harus. Kandungan lain adalah ginseng-geinseng berharga seperti:-

■ Cornu Cervus Nippon■ Radix Astragalus Membranaceus■ Radix Panax Ginseng■ Rrhizoma Cyperus Rotundus■ Radiz Angelia Sinensis■ Radix Paeonia Lactiflora■ Radix Rehmannia Glutinosa■ Rhizoma Ligusticum Chuanxiong■ Radix Salvia Miltiorrhiza■ Radix Giycyrrhiza Uralensis

Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. HERBA MAHARANI tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.


HERBA MAHARANI juga mendapat sijil halal JAKIM.HERBA MAHARANI ia bukan saja menjadi solusi terbaik untuk masalah hormon malah menjadi herba pengikat kasih suami anda. 

Nak cuba, pastikan yang original, hanya dengan Sis, uolls boleh dapat yang original dan khidmat nasihat cara makan yang betul.

*PROMO HARGA OFFER untuk 2 kotak keatas*
include FREE POS

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee