Posts

Showing posts from August, 2018

HERBA MAHARANI SEMPENA 0% GST

Image
Ini berita baik untuk semua wanita dan juga untuk si suami yang tahu rahsia herba No.1 di dalam pasaran ini. Okey Sis nak inform pada korang semua bahawa bermula 1 JUN 2018,HERBA MAHARANIsudah ZERO GST. Appie tak? Mestilah kann.. Makaceh laa pada goverment kerana amalkan semula 0% GST.  Maka makin jimat laa kita sebagai pengguna.

Apa lagi, jom la order sekarang. Sis kasi Free Postageuntuk pembelian 2 kotak HERBA MAHARANI ke atas.  Kalau nak sekotak pun boleh jer adalah sikit discount untuk postage. Dapatkan segera tau kerana ramai yang sudah dapat keberkesanan untuk diri sebagai wanita. 

Sebelum order meh sini baca dulu kenapa Uolls perlu HERBA MAHARANI:-

* Menyelesaikan masalah wanita dan remaja 
[ Keputihan, peredaran haid, senggugut ]

* Menguatkan dan mengecutkan
[ Otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin] 

* Melegakan masalah 
[ Sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf]

* Melambatkan jangkamasa Monopou…

BERTALU-TALU ORDER HERBA MAHARANI MASYUKK!!..

Image
Ini adalah sebahagian print screen yang order HERBA MAHARANI dari sis.Setiap minggu gaji jer ramai yang akan repeat order & bertanya mengenai herba wanita ni. Untuk memenuhi permintaan Sis akan buat stok banyak-banyak sebab risau kehabisan di stokis. Pernah bekalan bekalan terputus hampir 2 bulan. Sejak dari itulah Sis akan restok untuk kastemer tersayang. Dengan Sis uolls jangan risau mengenai herba ini. 


Okey, hari ini sis nak citer tentang SEJARAH HERBA MAHARANI. Mungkin ada antara kita masih tercari-cari info kan. Demi kastemer, Sis akan  share tentang herba ini. Yang baru-baru berjinak pun eloklah mengambil tahu keistimewaan herba ini. 



Nama asal beliau ialah Yehonala digelar Ci Xi [Tzu-Shi] yang bermaksud 'Baik dan Suci'. Dilahirkan pada 29 November 1835, menjadi Maharani pada tahun 1862. Maharani Ci Xi ketika hayatnya adalah seorang wanita yang cantik dan mementingkan kesihatan. Pakar Perubatan Istana menasihatkan Maharani Ci Xi untuk mengambil Te Zhi Bai Feng Wan unt…