Posts

Showing posts from July, 2018

SET KOMBO KURUS 10KG SEBULAN

Image
Bila bercakap tentang kurus, pasti ramai yang sedang berusaha untuk kurus dan turunkan berat badan? 
Macam mana nak kurus balik macam zaman sweet 18 dulu?Paling dasyat, ada yang menahan lapar dengan harapan  dapat turunkan berat badan dalam satu tempoh masa yang singkat. Dek kerana nak kurus terlalu cepat, ianya boleh menyebabkan tekanan kepada sesetengah individu itu. 
Okey, Korang ingat lagi tak kisah Kak Ana? Alah yang hilang 10kg dalam sebulan tu? Mesti ramai nak tahu cara kurus secara sihat dari Kak Ana kan... Jom kita tengok apa yang kak ana amalkan sepanjang bulan puasa untuk turunkan berat sebanyak itu.
1. Shake me - soy protein yang membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



2. Min kaffe - untuk bekalkan tenaga dan nutrien supaya badan kekal cergas dan bertenaga

* kedua dua produk nih mengandungi Garam Buluh yang sangat bagus untuk kesihatan badan. Membantu menyahkan toksid serta meneutralkan asid dalam perut.

3. N’licious - membantu proses penghadaman supaya berjalan lancar.



TESTIMONI SET KOMBO KURUS

Image
Perasan tak? Setelah selesai sebulan kita menyambut Aidilfitri, mesti ramai yang dah mengeluh bila berat badan mula naik. Mungkin kenaikannya dalam kadar yang sedikit, mungkin juga secara mendadak. Sebabnya kita makan tak ingat dunia. Alasannya semua sedap-sedap dan mengoda selera. 
Nak turun 10kg sebulan bukannya mudah tapi tak mustahil. Terdapat pelbagai jenis diet yang boleh diamalkan tapi cara terbaik mestilah cara yang tidak memudaratkan kesihatan dan dalam masa yang sama berkesan menurunkan berat badan. Bila berat badan berlebihan adalah salah satu faktor risiko kepada penyakit lain seperti darah tinggi, kencing manis dan masalah jantung. 
Hidup ini bukan untuk makan atau makan untuk hidup. Nampak ringkas tapi mempunyai maksud yang mendalam. Apa yang kita makan akan menentukan keadaan kita sekarang dan masa depan kita.
Set Kombo Kurus telah terbukti dan kini ramai kastemer mendapat manfaatnya bukan saja untuk kurus tapi kesihatan pun bertambah baik. Jom kita lihat testimoni yang te…

SET KOMBO KURUS MELETOP!!..

Image
Sekarang SET KOMBO KURUS tengah HOT permintaan, VIRAL sana sini bercerita gara-gara lepas puasa dimusim syawal makanan terlalu mewah & sedap-sedap. Selera time tu memang tak boleh nak control. Mulalah makan tanpa sedar berat naik mendadak. Yer laa masa puasa berat turun antara 5 - 10kg. Tapi lepas puasa. mak aiii toloooong!!!...nape cepatnya berat badan naik. Seraaammm tau tengok penimbang. Hancus impian nak maintain slim melim.
Jangan sedih, sebenarnya ramai jer kastemer sis amal set kombo kurus ini dan rata-rata berat kembali maintain malah makin susut kilooss turun menjadikan badan mereka makin ringan serta lebih aktif.   
Okey mai sini sis nak habaq, Set Kombo Kurus ini terdiri daripada produk-produk yang membantu untuk membekalkan protein, kalsium serta mineral  selain memberikan kesan penurunan berat badan yang sihat serta tenaga yang mencukupi sepanjang proses diet.

Set ini ada 3 produk iaitu:-
1. Shake Me
2. N'licious
3. Min Kaffe


Shake Me
N'licious
Min Kaffe



Okey setaka…

PROMO HARGA AHLI HANYA RM47

Image
Apa kelebihan jadi ahli SHOM

1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.
2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang. Cash RM tu akan terus masuk dalam akuan bank sendiri. 
3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami. Selain tu ada 2 designer terkenal Rizman Ruzaini dan Dato' Jimy Choo untuk pilihan product daripada shawl, bawal, baju, kasut, handbag. 

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.
5. Seterusnya operate business anda secara online & di mana sahaja. Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapore, Brunei, Indonesia atau serata alam pun boleh! Anywhere & anytime! 
6.  Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun dua, berp…