PREMIUM BEAUTIFUL X FAZURA (TRAILER)

Anda semua dah tengok ke video Trailer kat atas nie? 

Masa mula-mula Siti tengok, terkejut laa juga sebab artis Fazura di lantik sebagai Duta PB bagi Sahajidah Hai-O Marketing. Something different yang SHOM akan tampilkan nanti. Rasa dah tak sabar menanti kemunculan Fazura dengan Premium Beautiful Limited Edition.  

Edisi sekarang adalah Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance. Premium Beautiful adalah Pakaian dalam kecantikan yang sangat mementingkan kecantikan dan tahap kesihatan. Mengandungi FIR untuk melancarkan peredaran darah serta menyingkirkan toksik dalam badan. Mampu membentuk kontur tubuh menarik dan membuang lemak berlebihan menjadikan anda kelihatan cantik dan menarik. Contoh macam dibawah ini lah:-


Mesti semua dah tak sabar kan nak tahu Premium Beautiful Special Edition by Fazura. Specialnya, kalau anda nak tahu design yang limited ni hasil rekaan Prof Dr Jimmy Choo sendiri. Haa!!.. confirm ramai nak pakai PB and jadi ramping macam Fazura kann!! 


Wow! excited sangat bila tahu yang Fazura dengan rasminya jadi duta PB untuk SHOM. Bayangkan bila Fazura dah mula sarung korset Premium Beautiful nanti, lagilah meletoooop!!..

Orait stay tune!..

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee