PELANCARAN G8 UNITYG8 UNITY  dilancarkan pada 24 December 2017 
di ROYALE PALACE, KUALA LUMPUR. 

Asalnya adalah GLAMPRENEUR, tapi kini dikenali dengan G8 Unity. Awal penubuhan GLAM pada tahun 2010 dan pada tahun 2014 GLAM telah membawa haluan masing-masing setelah berlaku proses EVOLUSI. Maksudnya bila kumpulan makin besar, anak-anak GLAM sudah pandai berdikari sendiri setelah mommy GLAMPRENEUR CDM Hanis Haizi ke London untuk sambung study & membangunkan perniagaan Vogue Variety & Bcruz. 

Kini mommy CDM Hanis Haizi kembali ke Malaysia dan beberapa anak didiknya kembali bersatu dan tertubuhlah G8 Unity. CDM Hanis Haizi adalah seorang usahawan "Online Marketing" yang sangat hebat serta digeruni ramai. Beliau telah menghasilkan 150 juta sales dalam tempoh 5tahun, juga telah melahirkan lebih 50 CDM sepanjang bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Beliau mempunyai pengalaman 9 tahun dalam industri "Networking Marketing"dan kini telah melebarkan network ke peringkat antarabangsa. HEBAT kan! 
Syukur alhamdulillah segala yang dirancang berjalan lancar dengan izin Allah. Bukan seorang tapi ada 3 MENTOR hebat dalam perniagaan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) iaitu CDM Chen Tham Chai, CDM James dan CDM Azlan Deraman juga turut bersama dalam G8unity memberi sokongan.Mereka bertiga ini adalah pemimpin-pemimpin HEBAT yang berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam industri network marketing di Malaysia. Rasa sangat bangga dan bersyukur kerana mereka ini sentiasa menyokong GLAM dan sekarang ini G8unity.  


Selain dari CDM Hanis Haizi dan 3 MENTOR hebat ini ada 6 FOUNDERS yang meneraju G8unity iaitu CDM Salha Zain, CDM Syida Mohsin, CDM Shaliza Aziz, CDM Al-Faath, CDM Azizul Rahman dan CDM Ridhuan.  Mereka mempunyai kepakaran/kelebihan tersendiri. Bila digabungkan team G8unity menjadi lebih GREAT, GREAT, GREAT. CDM Salha Zain, CDM Hanis Haizi, CDM Syida Mohsin & CDM Shaliza AzizBacaan DOA dari DDM Ezam

 TDC Millionaire Mind
CDM AinZulkarnaind, CDM Shaliza Aziz & CDM Norain Mohd Nizar Me with my MENTOR, CDM AinZulkarnaind a.k.a CDM Yong


Me with partner SSM Nor Asma

Me with great mentor CDM Hanis Haizi 
Love the energy! Love the spirit! Love the opportunities. 

Nak jadi jutawan, berkawanlah dengan jutawan. Semua anda dijemput untuk bersama-sama dengan kami untuk capai apa yang anda belum pernah capai sebelum ini.

BE WITH US IN THE SECOND WAVE!  
Semoga misi G8 Unity melahirkan lagi 50 orang CDM dengan income 5-6 angka dipermudahkan. Aamiin.


Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee