Posts

Showing posts from December, 2017

YEAR END SALE!!... PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Sana Sini YEAR END SALE!!..semua mesti dah tahukan bulan Disember adalah bulan BIG SALEuntuk semua barangan di Malaysia. Beberapa hari lagi je nak ke tahun 2018.  Ramai yang ambil kesempatan nak berjimat masa ini. Biasanya jualan akhir tahun yang paling BEST terutama untuk Premium Beautiful Korset yang ramai wanita mengidam nak pakai korset ajaib ni.


Yang teringin nak beli Premium Beautiful tapi tak cukup bajet...haaa time ni la masa yang sesuai untuk dapatkan Korset Premium Beautiful. Boleh dapat diskaun sehingga Diskaun RM600 - RM1500. Uolls  tak nak ke? Banyak tu..
Masa ni memang berbaloi-baloi kalau beli PB. Yang buat persediaan nak kawin, ada yang jadikan hantaran, ada yang bersiap-siap untuk berpantang, ada yang nak capai impian kurus, nak pakai sebab sakit belakang atau lihat gambar dibawah ini:-

Lagipun beli sekarang sangat JIMAT sebab ada Year End Sale. 

Untuk FREE TRIAL or nak tahu lebih lanjut tentang promo Premium Beautiful, terus jer contact Siti ya..

LIMITED stocks and TIME o…

MUDAHNYA BERNIAGA DENGAN THE DIAMOND CIRCLE (TDC)

Image
Bagaimana 2017 kita? Biasa atau memeritkan jika dikenang? Jika memeritkan ayuh tahun 2018 ini kita upgrade diri dan kewangan. Takkan saban tahun kehidupan masih nak ditakuk yang sama. Mesti nak buat pembaharuankan.. 
Jom berniaga bersama The Diamond Circle!
Ramai yang berminat nak berbusiness dengan TDC, tapi tak tahu macam mana nak mula kan?
Tak susah pun nak mula berniaga online dengan TDC, ada 3 langkah sahaja untuk jadi Trusted agent yang sah.

1. Langkah pertama daftar RM80


Pilih lah nak mula dengan pakej mana. Kalau rasa tak ada idea, kami ada business proposal yang dah terbukti menjadi-jadi. Dah ramai dapat bonus besar dari plan ini. 
2. Langkah kedua, kita mula pakai product yang kita pilih, then mulalah share & promote dengan confident. Kami ada banyak poster & testimoni sendiri. Jadi tak perlu risau kalau tak tahu nak post apa. Semudah copy & paste sahaja. Product kita pula semua HOT & LAKU LARIS u olls!
3. Langkah ketiga, teruskan operate business anda secara online…

LIVE UPDATE ON 24TH DECEMBER 2017

Image
Eh tengok apa tu? 

Excited & kusyuk betul tu. Mesti something best is coming kan. 
Uols nak tahu? 
Stay tune to our FB / IG until 24th Dec. 
Rugi kalau terlepas tau. 
“Together We Make A Greater TDC 2018”

#TDCmillionaireMind #transformasi2018 #sitinorizamishakishakdotcom

KHASIAT GARLIC TABLET (PIL BAWANG PUTIH)

Image
Hai semua, Selamat Petang. Hari ini Siti nak share tentang khasiat bawang putih. Siapa yang tak kenal dengan bawang putih? Bawang putih adalah suatu ramuan popular yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Ia merupakan salah satu bumbu masakan yang telah digunakan secara turun-temurun dan wajib ada stoknya di dapur (kecuali dapur yang dah lama tak berasaplah).
Antaranya khasiatnya adalah:-

1) Mencegah Dari Keracunan Makanan
Bawang putih mengandungi ciri-ciri antibakteria, antimikrob dan juga antivirus. Sebagai agen antibakteria yang kuat, ia mampu untuk membunuh bakteria yang merbahaya kepada badan manusia seperti salmonella, staphyloccocus dan e coli.
2)  Mengubati Jerawat.
Sifat anti oksida dan antibakteria yang terdapat pada bawang putih dapat membantu menyelesaikan masalah kulit muka yang berjerawat. Ciri antibakteria yang ada pada bawang putih mampu mengecutkan dan menghilangkan jerawat secara perlahan-lahan. Ia juga dapat bertindak untuk mengurangkan parut jerawat.
3)  Mengawal Berat Badan…

KOMBINASI SARAPAN TERBAIK DENGN MINCHA

Image
Rata-rata rakyat Malaysia memang memilih nasi lemak dan teh tarik sebagai kombinasi sarapan yang terbaik.  Betul tak?  
Siti sendiri pun kalau lepak kat kedai makan waktu pagi atau petang, mesti nak order teh tarik.  Sedappp. Lagi pekat lagi sedap.
Tapi nak tau tak?  Teh tarik yang selalu kita minum tu sebenarnya tinggi tau kalorinya.  229 kal untuk satu gelas. 
Teh tarik kalau tak manis, tak best. Pekat dan manis, memang oumph!  No wonder ramai rakyat Malaysia kena diabetes.
Lagi satu teh tarik kat kedai tu kebanyakannya guna pewarna tiruan yang sah-sah tak elok untuk kesihatan.
Sebab tu, sekarang Siti breakfast kemana-mana saja bawa teh tarik sendiri.  Sampai kedai, order air panas, buka sachet dan tuang.  Nak effect teh tarik, minta gelas kosong satu.
Rasa sedap memang confirm sihat. Sebab teh tarik yang Siti guna, tak ada pewarna dan tak ada gula.  Sebabnya ia    menggunakan daun teh hitam dan stevia sebagai pemanis.
Dan paling best tu ada garam buluh yang baik sebagai anti-oksidan.
Bestk…

TRANSFORMASI 2018, ARE YOU READY?

Image
Semua orang memiliki kelemahan. Namun jika anda rasa yang kelemahan ini mengganggu atau menghalang anda daripada mencapai sesuatu yang lebih baik, anda boleh memperbaikinya jika anda mahu dan berkeinginan.
Nantikan sesuatu yang luar biasa bakal berlaku pada 2018. Kami akan bantu anda menjadi luar biasa dan tukar kelemahan yang ada dalam diri anda menjadi kekuatan.
Jika anda mahu dan sanggup memajukan diri sendiri ke tahap yang lebih tinggi dengan memperbaiki kelemahan anda, Unity adalah apa yang anda cari. 
“Together We Make A Greater TDC 2018”

YOUR ARE INVITED

Image
2 MORE DAYS!

“Where there is UNITY There is always Victory”
Sejarah bakal tercipta,  Sesuatu yang hebat bakal dijelmakan Seiring sejalan membentuk satu kesepakatan yang hebat Kita bakal menjadi saksi kepada satu revolusi kejayaan Dan lebih istimewa kita adalah sebahagian daripadanya

[EXCLUSIVE]  Sesi meet and greet bersama icon usahawan hebat akan turut diadakan Anda berpeluang mendengar perkongsian hebat dan pengalaman mereka dalam dunia perniagaan. Bagaimana cabaran dan bagaimana mereka melaluinya sehingga berjaya.

Nantikan 24 Disember ini.
Kebangkitan pelopor utama usahawan online Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM).
Pastikan anda turut serta. 
Together With Make A Greater TDC 2018

KELEBIHAN TEH TARIK MINCHA DARI TEH TARIK MAMAK

Image
Memperkenalkan MIN CHA, mulakan hari anda dengan minuman TEH TARIKpertama didunia yang diadun dengan GARAM BULUH Korea. 

Teh dikenali sebagai “Cha” dalam Bahasa Cina dan “Chai”dalam bahasa Arab dan Hindi “Teh Tarik” mula di perkenalkan di Malaya oleh golongan India Muslim yang datang untuk bekerja.
Chai Walla (penjual teh) mula menjual teh ini kepada pekerja di kilang dan lombong sekitar Malaya. Teh Tarik kemudian diolah dengan krimer pekat manis bagi menyesuaikan rasanya dengan sumber dan citarasa tempatan. 

TAHUKAH ANDA TEH TARIK BIASA BERAPA KALORI.??

Perhhh!!.. tingginya kalori.Baru satu hidangan dah 229 kalori. Kalau sehari minum 3-5 hidangan tentulah tidak baik untuk kesihatan kan. Orait.. jom kita lihat perbezaan Teh Tarik biasa dengan Teh MINCHAini :-


KELEBIHAN STEVIA DALAM TEH MIN CHA



KELEBIHAN GARAM BULUH DALAM MIN CHA


So mulai hari ini jom kita tukar teh biasa kepada teh MIN CHA. Yang ada kencing manis, diabetis tak perlu risau pun boleh minum teh MIN CHA ini.  Pengemar teh tarik