BODY SCRUB - MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING


MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING adalah Body Scrub keluaran terbaru syarikat Shajidah Hai-O di rumus khas untuk menyehatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.. Bahan utama dalam rangkaian Marine Essence adalah GARAM BULUH yang sangat bagus untuk kulit badan kita. Antara khasiat MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING BODY SCRUB ialah :-

  • Dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.
  • Mengandungi 100% pengelupasan semulajadi mesra alam - Almond Kernel Powder & Walnut Shell Powder untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dari lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baharu yang lebih sihat. Kami sayang alam semulajadi, jadi kami menggunakan manik mikroplastik yang sangat memudaratkan ekosistem laut.
  • Diperkaya dengan Shea Butter and Jojoba Oil sebagai pelembab semulajadi untuk memutih dan melembakan kulit yang kering dan mengelupas.
  • Mengandungi Estrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat untuk kulit
  • Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstrak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.
  • Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankincense yang melembabkan dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.


SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM!

Memang terbaik sangat Body Scrub ME ni. . Nak order? 

Next entry tunggu ya, Siti update testimoni Body Scrub ini.Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee