Posts

Showing posts from October, 2017

TAHNIAH BUAT MENTOR KESAYANGAN CDM AIN ZULKARNAID

Image
Setinggi-tinggi TAHNIAH untuk MENTOR kesayangan  CDM (Crown Diamond Manager) AIN ZULKARNAIND a.k.a CDM YONG for achieving the highest rank in this business. Sabtu ni 4hb November 2017 beliau akan diraikan dengan gilang gemilang & meriah dalam  Majlis Ulang Tahun ke 25 (MUT25) oleh syarikat Sahajidah Haio di Stadium Melawati Shah Alam. 
Siti sebagai anak didik mestilah ada rasa rasa bangga & semangat. Aura tu lain sangat sebab orangnya masih muda boleh berjaya sampai pangkat tertinggi dalam biznes. Kagum memang kagum sangat dengan kejayaan ini. Tak sabar naik raikan beliau sabtu ni? 

Cantikkan orangnya kan..Lepas event nanti Siti update lagi pic CDM Yong naik pentas. Tunggu tau! 




SIHAT & KURUS DENGAN SET KURUS BAJET

Image
Menjadi kurus serta langsing dan ramping adalah idaman semua. Tidak kira, lelaki atau wanita, remaja atau golongan artis sekalipun. Kalau nak gemuk tu pun kadang-kadang mengambil masa, takkan nak kurus pula boleh dapat dengan jalan yang singkat. Sebab tu lah, tidak hairan kalau ada yang kurus semasa mengambil produk tersebut, tetapi bila stop, badan naik semula secara mendadak..seramkan!
Bagi yang bercadang untuk mengurangkan berat badan, SET yang terbaik adalah MINKAFFE, GARLIC TABLET DAN BV ALFALFA. Ini bukan ubat kurus tau tapi suppliment untuk membantu anda jadi sihat & kurus secara berkesan.  


Tahukah anda? Kunci asas untuk kurus adalah detox terlebih dahulu. DETOXadalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus anda bersih, barulah badan anda akan dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Gabungan 3 product diatas adalah selamat untuk tujuan detox. Masing-masing a…

6 PERSOALAN MENGENAI PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Salam Sejahtera Semua.
Hai apa khabar semua. Siti harap semua baik-baik saja. Petang ni nak kongsi sikit laa persolan mengenai Premium Beautiful. Sebenarnya ramai betul kaum wanita mengeluh pasal berat badan. Ramai yang cuba cari penyelesaian macam mana nak kuruskan balik badan dengan cepat. Ya lah, mestilah masing-masing pikir macam mana nak kurus cepat. Sibuk kerja setiap hari sampai tak sempat nak senaman bagai. Bila makan pula, memang tak ingat waktu. Kadang-kadang tu waktu malam pun hentam makan. Time dinner dengan suami, dengan anak-anak, menambah-nambah nasi tu..
Bila time ada motivasi nak kuruskan badan tu, time tu la baru nak pergi bersenam. Ada yang ada budget sikit, pergi bersenam kat gym. Lari atas treadmill sejam rasa macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori…huhuhu frust nya!.. Bersenam punya bersenam berat tak turun-turun. Rasa letih, dah lari berkilo-kilo jauhnya. Dekat gym berejam-rejam exercise. Hasil macam tu jugak. Tak ada perubahan. Kalau ada pu…