Posts

Showing posts from August, 2017

Latest Testimoni Premium Beautiful

Image
Premium Beautiful Corset ialah Corset Superbranduntuk Kesihatan dan Kecantikan. Premium Beautiful Corset merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia untuk wanita yang mahu menjadi sihat, cantik dan mempunyai keyakinan yang tinggi pada masa kini.
Dengan teknologi unik Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih Premium Beautiful Corset.
Lihat real testimoni di bawah ini yang transform dari pelbagai masalah dapat diselesaikan:-














Siti nak ingatkan lagi pada anda yang dah ada Premium Beautiful Corset ni supaya pakai dengan cara yang betul dan jaga elok-elok. Sebab Once anda tak ikut cara pemakaian Premium Beautiful yang betul, proses pengurusan dan pengecilan badan tidak akan menjadi. That’s why ada certain orang komplen pakai Premium Beautiful tak berkesan. Kalau  lah Premium Beautiful ni tak berkesan, tak mungkin dapat Pen…

Premium Beautiful Superbrands produk.

Image
Salam Reader :)
Anda semua tahu tak yang Premium Beautiful Corset adalah Superbrand produk. Bukan calang-calang product boleh dapat pengiktirafan ini tau. Premium Beautiful (PB) mendapat pengiktirafan SUPERBRANDs produk, sebab PB produk sangat berkualiti, berkesan dan sangat laris di pasaran.


Mesti ramai tertanya SUPERBRANDS tu apa maksudnya? Okey mai sini siti jelaskan..Contoh terbaik adalah roti gardenia? Satu-satunya produk roti yang dapat superbrand produk roti. Kenapa roti tersebut dapat title Superbrands? Yang pertama sebab KUALITI. Tekstur roti gardenia  sangat lembut dan sedap. Kalau dimakan saja pun sedapp!!. Yang kedua sebab LARIS dipasaran dari lain2 jenis jenama roti. 

Sama juga dengan Premium Beautiful (PB). Kenapa dalam banyak-banyak produk kecantikan, PB pula yang dapat superbrand? Sebabnya adalah kualiti yang ada pada premium beautiful. Produk lain tak ada apa yang PB ada. Ianya merupakan korset No.1 pilihan wanita-wanita di Malaysia. Korset Premium Beautiful ini sesuai u…

Ogroup TDC takes Korea

Image
Asssalammualaikum & Salam Sejahtera
Akhirnya berkesempatan juga, Siti nak update blog hari ini. Nak berkongsi cerita sedikit tentang O-group pada 22hb Julai 2017 yang lalu dengan founder The Diamond Circle iaitu CDM Shaliza Aziz. Syukur Alhamdulillah dapat Siti & partner jumpa CDM Shaliza untuk kaut ILMU & semangat beliau. Happy kami tau!.. ia ye laa bukan senang nak set time sebab CDM kami selalu busy ke sana sini. Bila beliau ada je kat Kedah kami pakat-pakat nak jumpa dan luangkan masa bersama. 

Kebetulan trip yang SHOM nak bagi ni p KOREA...so kita ambil mood makan-makan kat KAFE KOREA. Uolls nak tau takk... seblm buat biznes ni, Siti xpernah pun masuk kafe-kafe sebegini. Lepas buat biznes macam-macam Kafe dah redah masuk. Hik3... macam jakun kannn!!.. xpaa laa kita upgrade sikit level masuk tempat2 yang xpernah kita kunjungi. 
Ni pilihan siti masa makan kat situ.. 
Okey laa.. berbalik pada topik Ogroup ni.. tujuannya adalah nak jumpa Mak Biznes kami untuk dapatkan ILMU. Y…