FREE VVIP TRIP ke KOREANak tahu tak SHOM nak bawa usahawannya ke Seoul & Nami Island para Januari 2018 nanti. 

Excited! Tambah lagi time tu winter season. Bestnya, Tak sabar nak jadi sebahagian usahawan SHOM yang di bawa ke sana! Nak main salji original. Yes!..


Nak tahu lagi tak? 

SHOM tanggung semua perbelanjaan seperti flight ticket, hotel, makan minum (halal)and of course layanan 5 bintang untuk semua usahawan yang di bawa pergi. Kita cuma bawak duit poket untuk shopping je. Yang lain tak perlu nak fikir dah. Jom siapa nak ikut bersama TDC Team melancong, main salji, membeli belah, bergambar dan paling best dapat merasa makanan KOREA.


Jadilah travel partner Siti, kita ke Korea bersama.. Banyak aktiviti menarik & layanan 5 ⭐ dari SHOM yang sangat eksklusif! Akan menjadikan pengalaman indah dalam hidup & tidak dapat dilupakan. Mari rebut bersama TDC mulakan bisnes pertama anda & berpeluang melancong ke Korea secara PERCUMA! Mana tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah kita ke KOREA nanti. 

Daftar sebagai ahli TDC sekarang. Pendaftaran cuma RM50 je dan anda berpeluang mencapai impian bersama kami. Bonus lumayan dan percutian hebat menanti anda. 

Daftar ahli sekarang dan kita sama-sama fight dapatkan FREE trip ke KOREA. Contact Siti ya ;)

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee