Posts

Showing posts from July, 2017

FREE VVIP TRIP ke KOREA

Image
Nak tahu tak SHOM nak bawa usahawannya ke Seoul & Nami Islandpara Januari 2018 nanti. 
Excited! Tambah lagi time tu winter season. Bestnya, Tak sabar nak jadi sebahagian usahawan SHOM yang di bawa ke sana! Nak main salji original. Yes!..

Nak tahu lagi tak? 
SHOM tanggung semua perbelanjaan seperti flight ticket, hotel, makan minum (halal)and of course layanan 5 bintang untuk semua usahawan yang di bawa pergi. Kita cuma bawak duit poket untuk shopping je. Yang lain tak perlu nak fikir dah. Jom siapa nak ikut bersama TDC Teammelancong, main salji, membeli belah, bergambar dan paling best dapat merasa makanan KOREA.

Jadilah travel partner Siti, kita ke Korea bersama.. Banyak aktiviti menarik & layanan 5  dari SHOM yang sangat eksklusif! Akan menjadikan pengalaman indah dalam hidup & tidak dapat dilupakan. Mari rebut bersama TDC mulakan bisnes pertama anda & berpeluang melancong ke Korea secara PERCUMA! Mana tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah kita ke KOREAnanti. 
Daftar sebaga…

WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG!!...

Image
Kenapa? Sebab siapa  yang pakai Premium Beautifulmulai bulan ni akan berpeluang  rebut hadiah BMW 318i FREE
Tak payah bayar downpayment. Tak payah bayar bulan-bulan. Memang PERCUMA! 

Macam mana??..

Senang je cara Nak Qualify:-
1. Setiap belian RM1,000dalam satu resit layak untuk1 penyertaan
2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan
3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan
Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautifuldah layak 2 PENYERTAAN. Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Lagi banyak beli Premium Beautiful lagi tinggi la chances untuk menang kereta kannn?
So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful korset. If anda join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income. 
Oppp!!... Kalau beli lain-lain product, anda juga layak asalkan minimum RM1,000 dalam 1 resit. Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.
Oh yaa!.. bukan 1 hadiah sahaja tauu!.banyak lagi hadiah yang men…

Iklan Raya - Selamatkan Hari Rayamu dengan Premium Beautiful

Image
SelamatKan Hari Raya Anda | Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Selamat Petang semua :)

Anda semua dah  tengok ke iklan raya Premium Beautiful2017? Kalau belum, Jom pakat tengok iklan diatas ni dulu. Sila klik PLAY. Macam mana? mesti kelakar & tersenyum sorang2 kann.. Nampak tak mesej yang nak di sampaikan!...
Alaamakkkk!!..

Fuhhh!! SELAMATTT. Selamattt nasib ada PB untuk dipakai...
Cantiknya bodyraya diaaa...


Wauuuu!!!...

Jadi lah penyelamat pada adik-beradik, ipar duai, atau cousins yang lain tu...Selamatkan Hari RayaMu dan keluarga serta rakan-rakan. Sharelah dengan mereka ini untuk pakai Premium Beautiful corset juga, supaya mereka pun terselamat sama. 


Untuk semua client Siti FREE CONSULTATIONdan FREE FITTING.Jangan risau harga boleh dirunding. Inshaallah hargaBEST PRICE dari Siti. Contact yaa!



Khasiat MIN KAFFE Kopi tanpa Gula

Image
KHASIAT MIN KAFFE KOPI TANPA GULA
1. TANPA GULA.Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA.Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS.Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.




HARGA MIN KAFFEHarga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah RM33 (Semenanjung) RM35 (Sabah, Sarawak)
Untuk pembelian 24 kotak, anda layak dapat harga borong dan  FREE LIMITED EDITION THERMOS yang comey dibawah ini...

Kualiti MIN KAFFEsetanding kualiti kopi berjenama AntarabangsaTETAPIHARGA MIN KAFFEsetanding harga warun…

Salam Syawal & Salam Aidilfitri 2017

Image
Assalammualaikum & Salam Sejahtera semua ;)
Rasanya tak terlambat untuk Siti ucapkan  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN  untuk semua mylovely blog readers and followers.  Semoga Aidilfitri tahun ini memberi seribu makna.


Selamat Hari Raya Idul Fitri Minal Aidin Walfaizin 
p/s PROMOTION untuk PREMIUMBEAUTIFUL still ada yaa!. Sempena bulan Syawal, Siti nak bagi discount hebat antara RM500 - RM600 dengan setiap pembelian 1set PB. Feel free sila whatapps Siti untuk FREE fitting :)