EXCLUSIVE SHAWL by RIZMAN RUZAINI x INFINENCEPetang ni Siti nak berkongsi tentang EXCLUSIVE SHAWL by RIZMAN RUZAINI x INFINENCE. Siapa tak kenal dgn RIZMAN RUZAINI? Rekaannya tiptop.. elegen.. moden.. mewah.. selesa.. dan boleh digayakan di mana2 majlis dan pastinya sangat cantik bila digayakan di hari RAYA nanti! Terbaru Rizman Ruzaini [RR] dengan kerjasama Sahajidah Hai-O Marketing [SHOM] melancarkan SHAWL X INFINENCE. Shawl mampu milik ni uolls walaupun perekanya meletopsss di Malaysia nie.


Setiap pembelian shawl cantik ni akan mendapat Free Brooch yang ekslusif.. For gentleman. Inilah masanya nak bagi hadiah buat isteri.. isteri-isteri ke.. buat mak.. anak perempuan, girlfriend atau sesiapa yang anda sayang! Hadiahkan lah mereka.. confirm sayang selalu! BONUS.. rekaan khas ini tidak ada di mana2 butik di luar sana! Hanya dikeluarkan dari SHOM! Sangat EXCLUSIVE :)

STOK SHAWL by RIZMAN RUZAINI terlajakkk laris, Pasti lebih bergaya di HARI RAYA nanti!!.. Nampaknya ramai wanita di luar sana raya ni ramai yang beraya sakan dengan tudung RR!


Setiap pembelian shawl akan dapat FREE brooch RR, memang sangat cantik dan berkilau gitewww..Yg akan BERTUNANG, NIKAH, BERSANDING pun sangatttt sesuaiiii dengan hasil sentuhan RIZMAN RUZAINI
Jom dapatkan Shawl Rizman Ruzaini sekarang. Ada 3 design dengan 6 warna setiap design. SEJUK, TIDAK PANAS dan SELESA sepanjang hari. SIMPLE BUT ELEGANT !!Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee