5 Tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Tips untuk kekal bertenaga di bulan Ramadhan

Ada 5product yang boleh diamalkan sepanjang bulan puasa. Setiapnya ada kelebihan tersendiri. Jom kita jelajah apa yang bestnya tentang tips ini:-

1. SHAKE ME
Malas nak makan nasi masa sahur, SHAKE ME boleh bantu anda untuk kekal bertenaga dan cergas sepanjang hari. Kenyang pulak tuu.. tapi yang best boleh lossweight secara sihat. Shake & shake je terus minum.Untuk yang tidak gemarkan Kopi, boleh cuba ShakeMe. Juga membantu mengenyangkan perut. Dan amat sesuai untuk yang berdiet.


2. MINKAFFE
Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka.


3. GARLIC 
Risau GASTRIK menyerang di bulan puasa? Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.4. N'LICIOUS
Tengah puasa ni mmg bagus sangat kalau amalkan N'licious KERANA:-
1) N'licious merupakan produk yang berasaskan enzim daripada 118 jenis sayur sayuran dan buah buahan.
2) Enzim yang terdapat dalam N'licious mengecilkan molekul2 dalam makanan supaya nutrien dalam makanan dapat diserap secara optimal.
3) Makanan yang berasaskan lemak dan protien boleh dipecahkan secara efektif dan dibuang jika tidak diperlukan dalam badan.
4) Membekalkan sumber fitronutrien which mean, sumber yang meneutralkan bahaya radikal bebas, memperkuatkan sistem imunisasi tubuh dan menjaga ketahanan tubuh supaya sentiasa optimum..


5. BV ALFALFA
Selepas makan pula, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih. 


Selamat mencuba & jika  tips ini berguna, selamat berkongsi dengan kawan-kawan & family pula. Selamat Menjalani Ibadah Puasa .Nak cuba hubungi Siti ya :)Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee