Jangan main-main dengan GOUT

Jangan main-main dgn GOUT 😱😱😱

Seramkan dengar...Penyakit gout merupakan sejenis penyakit yang disebabkan oleh asid urik yang berlebihan di dalam badan. Asid urik adalah merupakan bahan kumuh yang berasal daripada sejenis protein dipanggil purin. Badan manusia akan membuang bahan kumuh seperti asid urik ini melalui pembuangan air kencing (urine).

Untuk pengidap gout, asid urik yang telah berlebihan tidak dibuang dan berkumpul dalam sendi. Biasanya mendapan berlaku pada sendi ibu jari tetapi ia juga boleh berkumpul di sendi lain seperti belakang kaki, buku lali, lutut, pergelangan tangan, siku dan jari.

Penyakit gout juga merupakan salah satu penyakit yang paling lama dihidapi oleh manusia, sejak zaman dahulu kala lagi. Pada waktu dahulu penyakit gout boleh menyebabkan kemudaratan serta kecacatan, tetapi dengan adanya kemajuan dalam bidang perubatan, penyakit gout kini boleh dikawal samada secara perubatan moden atau penawar gout . TAHUKAH ANDA???
Bio Velocity SleepMate™   merupakan kaedah rawatan modern masa kini yg membantu semua golongan yg menderita dgn pelbagai penyakit dgn kaedah lebih mudah dan cepat melalui teknologi tenaga cahaya matahari waktu dhuha hasil kajian Ahli Sains Korea.
 
Tidak seperti kaedah perubatan yg lain.Bio Velocity™ adalah menggunakan 100% teknologi alam semulajadi dan sangat sesuai utk digunakan oleh semua peringkat umur. BIO VELOCITY juga berupaya sebagai penawar dan mengawal Pelbagai jenis penyakit kronik yang banyak dialami oleh kalangan masyarakat masa kini.

 TESTIMONI 1 - GOUT 
TESTIMONI 2 - GOUT
Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGANYA. Malah apabila anda tidur beralaskan Bio Velocity SleepMate™ semalaman, badan anda akan terasa lebih cergas & sangat bertenaga.
Jom dapatkan BVSM dgn harga promo. Nak 1 pun boleh. Tapi kalo yang promo lagi banyak jimat. Hubungi Siti dengan segera untuk dapatkan harga kasih sayang  dari Siti . Pasti 1 BVSM 1 family. Sayang diri & family dengan BIOVELOCITYSLEEPMATE .

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee