Posts

Showing posts from January, 2017

Selamat Tahun Baru 2017

Image
Selamat tahun baru 2017 untuk semua. Rasa tak terlambat lagi ucap selamat tahun baru kan.. hik3. Tahun 2017 kena lah positif sentiasa bergerak terus kehadapan. Walaupun rata-rata orang cakap tahun 2017 tahun yang agak mencabar dari segi ekonomi dan kos sara hidup yang meningkat.
Mengeluh bukanlah jalan penyelesaian. Menyalahkan orang lain takkan membawa kita ke mana-mana. Mengelak daripada melaksanakan sesuatu tugas bukan pula jalan terbaik. Semoga janji yang dibuat awal tahun ini dapat dicapai akhir tahun nanti.Semoga Tahun 2017 akan membawa lebih kebahagiaan, lebih rezeki dan juga lebih peluang untuk di rebut. 2016 hanya akan tinggal kenangan. Selamat Tahun Baru buat semua. Ikhlas dari Siti ;)

Hebat Annual Dinner TDC ke 2

Image
Salam Sejahtera semua:)Time cuti baru lah free nak blogging. Sejak balik dari MUT & TDC Dinner memang Siti kesibukan yang teramat sangat dengan kerja di office. Sebenarnya Siti masih bekerja dan Online Business ni as partime. Insha Allah one day Siti akan jadikan business ni sebagai fulltime business. Tolong DOAkan Siti yaa sahabat-sahabat blogger semua ;)

Untuk entry kali ni siti nak throwback sikit laa tentang Annual Dinnner Night 2016 TDC (The Diamond Circle) yang bertemakan Rock & Roll di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya, Selangor. Tujuan annual dinner ni adalah untuk meraikan kejayaa new CDM dan semua ahli TDC dapat bersama-sama berjumpa maklumla ada yg dari Utara, Selatan, Pantai Timur & dari central (KL) Ini merupakan peluang keemasan utk kami mengenali lebih dekat sbb seblm ni hanya melalui alam maya je kannn..

Annual Dinner TDC kali ni Siti hadir bersama business partner iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat. Thanks kesayangan sudi hadir support team TDC. Meh…