Posts

Showing posts from December, 2016

Kemeriahan Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Image
Seperti yang dijanjikan, hari ni Siti nak update gambar-gambar semasa MUT 24 SHOM. Memang grand habisss…!! Satu Malaysia Usahawan SHOM turun.  Selama 24 tahun bertapak kukuh di negara kita, SHOM telah melahirkan ramai usahawan yang bukan sahaja mempunyai pendapatan yang lumayan beribu ringgit, malah boleh mencecah JUTAAN ringgit sebulan hanya dengan membina network! Produk yang dikeluarkan oleh SHOM juga adalah produk yang sangat berkualiti dan terbukti memberi value added kepada pengguna.

Untuk event kali ni Siti bawa 2 orang rakan kongsi nak bagi mereka experience sendiri mcm mana kalau SHOM adakan event, bukan cikai2 punya event. Siapa yang hadir pasti rasa teruja dan terbakarr... hik3
My partner Fatimah Nik Mat & Nadiah Ahmad 

Me, 1st time ber henna kat tangan tuu.. mulanya rasa takut jgk sebab mcm2 viral ada yg xtahan dgn inaimerah yg ada dipasaran..alhamdulillah my tangan xjadi  ellergies. hahaha

With my direct leader DDM Fiza Mahazir 
Ok, Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai…

Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL
Sedar tak sedar, dah 20 tahun dalam pasaran. Sangat kagum dan bangga sebabPremiumBeautiful Corsetinilah antara punca rezeki masa mula-mula Siti nak berniaga dulu.
Bayangkan produk apa yang boleh kekal dalam pasaran selama 20 tahun? Hanya produk yang betul-betul mempunyai permintaan yang tinggi dan berkualiti sahaja mampu mengekalkan posisi mereka di dalam pasaran.
Selepas 2 dekad, harga tidak banyak berubah. Kualiti masih lagi terjaga. Apatah lagi khidmatmu yang sentiasa menjadi pilihan ramai. Premium Beautiful Corset No. 1 terbaik 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.

Teruja sungguh dgn baju dalam hitam Premium Beautiful yang 20 tahun di pasaran! Tetap high demand walau zaman makin berubah, makin canggih, makin maju.. sebab apa? Sebab badan wanita ni very precious...PB is every women's need 😍

Siapa belum ada Premium Beautiful. Ini masa terbaik untuk dapatkan Premium Beautiful sebab anda dapat berjimat dari RM 600 - RM 1500. Grab Premium Beautiful h…

Year End Sale Premium Beautiful (Y.E.S)

Image
PREMIUM BEAUTIFUL ialah BAJU DALAM yang sangat "EXCLUSIVE" yang berperanan menjaga kesihatan serta kecantikan kita semua! 

YEAR END SALE PROMOTION kini sudah bermula. Sesiapa yang berminat nak pakai Premium Beautiful, inilah masa paling sesuai untuk milikinya. Jimat banyak tau uols... sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni, Promosi sah sehingga 31 December 2016 ini sahaja. Haaa tunggu apa lagi, mai la pakat-pakai beli seorang 1 set.
Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :-
1. Pesakit Slip Disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Period tidak teratur 7. Wanita yang ingin kuruskan badan 8. Wanita berpantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit 11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit buasir 14. Pesakit jantung 15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus 16. Wanita yang nak kurus lepas bersal…