Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Tak sabar dah nak ke Majlis Ulangtahun Tahunan syarikat HAI-O yg ke 24. Esok last kerja... Yehoooo!!!.. Tidur xlena sebelum ni duk fikir baju apa nak pakai. Alhamdulillah semua persiapan dah dibuat. Excited Siti kali ini sebab ditemani oleh 2 rakan kongsi iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat

Okey!!.. nak citer sikit laa Apa itu MUT?? mesti semua tertanya2 kann??.. Sebenarnya setiap tahun syarikat akan mengadakan sambutan ulangtahun bagi meraikan para usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu sebagai Crown Diomand Manager (CDM).  

Kali ini sambutan ulangtahun MUT24 diadakan di Mines International Convention Centre (MIECC) Seri Kembangan. Selangor. Tagline kali ni ialah "WE STRIVE TOGETHER" Aturcara majlis lihat kat bawah ni:-


Banyak acara menarik. Yang paling best cabutan bertuah untuk tahun 2016 ni adalah kereta CheryMaxime Awesome kann.. lucky draw HADIAH UTAMA kali ni Cherry oh Chery... Tahun ni milik siapa agak-agaknya yeaa!!.. Mungkin milik Siti atau milik anda??? Tahun lepas 2015 cabutan bertuah kereta Axia menjadi milik CDM Fauwati.. Tahun 2016 siapa??? 


Semoga ticket SITI NORIZAM ISHAK bertuah lahhh yer kann!!.. tolong lah DOA kann ;)


Ayda Jebat

Vince Kim Dong Gyun

Penampilan istimewa ada Ayda Jebat  & Vince Kim Dong Gyun. Siapa-siapa nak bertentang mata inilah masanya. hahaha...

Bukan calang-calang syarikat boleh buat event macam ni untuk meraikan Usahawan SHOM. Alhamdulillah berada di dalam syarikat yang betul. Okey setakat ini je Siti kongsi kemeriahan tentang sambutan yang bakal diadakan pada Sabtu ini 19hb November 2016. Tunggu next entry yaa.. nanti Siti share gambar2 yang menarik semasa majlis ini. ;)

We Strive to Better FUTURE
WE STRIVE TOGETHER
MUT24 SHOM 2016
Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee