Posts

Showing posts from November, 2016

Annual Dinner The Diamond Circle - Rock N Roll 2016

Image
Hari ni rasa excited sangat sebab esok malam ada TDC Dinner. Kali ini dengan ROCK N ROLL!!!. gempak kan!!.. Full house this year tau!! 
Tahun lepas tema Masquerade Dinner - pakai topeng. Tapi rasa tahun ni lagi laah meraih sebab dapat penaja. Antaranya, jom kita tengok siapa sponsernya :- 

Syukur Alhamdulillah, Konsep deco tahun ini ditaja oleh KL Wedding Ministry
Tak sabar nak tunggu hasil deco mereka untuk TDC ROCK n ROLL DINNER 2016 nanti..

By the way bakal-bakal pengantin yang masih lagi survey untuk majlis anda.. apa kata uols singgah di IG KL Wedding Ministry katanya ada PROMOTION sekarang ni. Jangan terlepas peluang yaa..!

Tengah survey untuk majliskahwinnanti??. HERE U GO!. FINALE SALE! All in for only RM5,000.00 NETT
PELAMIN (Artificial flower, WalkWay, Arch) 10 Selected Fresh Design Pelamin or Mix and Match Design MAKEUP by Profesional MakeUp Artiste HIASAN MEJA ADAB. HANDBOUQUET Fresh Flower. BUSANA SANDING L & P Sedia Ada termasuk Aksesori Lengkap + Kasut. CALL OR WHATAPPS 0164450…

Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Image
Tak sabar dah nak ke Majlis Ulangtahun Tahunan syarikat HAI-Oyg ke 24. Esok last kerja... Yehoooo!!!.. Tidur xlena sebelum ni duk fikir baju apa nak pakai. Alhamdulillah semua persiapan dah dibuat. Excited Siti kali ini sebab ditemani oleh 2 rakan kongsi iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat
Okey!!.. nak citer sikit laa Apa itu MUT?? mesti semua tertanya2 kann??.. Sebenarnya setiap tahun syarikat akan mengadakan sambutan ulangtahun bagi meraikan para usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu sebagai Crown Diomand Manager (CDM).  
Kali ini sambutan ulangtahun MUT24diadakan di Mines International Convention Centre (MIECC) Seri Kembangan. Selangor. Tagline kali ni ialah "WE STRIVE TOGETHER" Aturcara majlis lihat kat bawah ni:-

Banyak acara menarik. Yang paling best cabutan bertuah untuk tahun 2016 ni adalah kereta CheryMaxime Awesome kann.. lucky draw HADIAH UTAMA kali ni Cherry oh Chery... Tahun ni milik siapa agak-agaknya yeaa!!.. Mungkin milik Siti atau milik an…

Promosi Cantik Melentik Premium Beautiful

Image
Sekarang semua mampu miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, cuma serendah RM95 SAHAJAsebulan. PalingJIMAT sebab beli sekarang boleh save duit RM400 utk satu set. For those yg beli dari Siti akan dapat FREEGIFT. Booked your turn utk harga promo last December ini. Cepat2 sebelum tamat tempoh promo ;) Nak tahu lebih details mengenai harga Premium Beautiful dan cara mendapatkan PROMO PREMIUM BEAUTIFUL CORSETini dengan harga yang murah dan berbaloi? Sila hubungi no dibawah dengan segera.
Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.

Berpantang dengan Premium Beautiful

Image
BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri. Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung. Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.
Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL, lagi senang dan mudah di kala berpantang sendirian. Kalau nak tau sekali kita pakai PB dalam sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku.  Satu²nya bengkungmoden yang ada FAR INFRARED membakar lemak 900 kalori.  Immediate reshape ghituu...membantu mengurangkan strechmark dan support peranakan kita. Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang..
Scary kan lepas bersalin perut still ke depan macam pregnant lagi. Cecepat sarung PREMIUM BEAUTIFUL. Lebih praktikal. Boleh dipakai untuk normal delivery @ ceaser. Inilah sebab ke…

Kelas Blogging TDC Utara

Image
Salam kaya berjaya untuk semua :)

Entry kali ni Siti nak share kelas blog TDC Utara. Tujuan kelas kali ni adalah untuk membantu anak2 niaga untuk create blog masing-masing. Kelas adalah percuma.  Kelas diterajui oleh CDM Ain Zulkarnaid dan dibantu oleh beberapa leader utara iaitu DDM Fiza Mahazir, SSM Wani Ameen & off coz laa me DSM Siti Norizam Ishak :)
Blog pada masa sekarang sentiasa menjadi medium yg mendapat sambutan tinggi. Ia adalah satu platform yang evergreen di mana semakin hari semakin banyak blog baru yang dibuat. Sama ada blog peribadi, blog perkongsian hobi, blog perniagaan dan blog syarikat. Semuanya dengan matlamat menyampaikan mesej yang tersendiri kepada para pembaca blog mereka.
Blog membolehkan kita menulis perkembangan terkini dan maklumat penting berkaitan perniagaan, tips dan sebagainya. Berbeza dengan halaman jualan, laman web atau status FB, dgn blog kita boleh menyampaikan maklumat perniagaan kita dengan lebih mudah, jelas dan kekal...Ia ibarat rumah atau ke…

Harga Runtuh Bio Zone Food Purifier

Image
Macam mana kita nak elak dari memakan racun sepanjang hidup kita?

Bila sebut saja tentang biozone ramai yang cakap "oooo...penapis air eerk".. Salah sama sekali tekaan yang dibuat...Biozone Food Purifier ini satu proses penyisihan/menyahkan bahan toksin,bahan kimia dan bakteria yang  tersembunyi dalam makanan kita. Selain itu ia juga menyisihkan bendasing yang tidak baik dan sekaligus dapat menglakkan risiko untuk mendapat penyakit yang merbahaya..
Jom telaah info BIOZONE FOOD PURIFIER dibawah ini ;-



Percaya atau tidak apa yang kita makan selamani.. Ini lar punca penyakit yang dialami sekarang...So no wonder lar kita boleh diserang penyakit jantung secara tiba-tiba...Ini yang kita makan berpuluh-puluh tahun selama ini..