Posts

Showing posts from October, 2016

Apa itu The Diamond Circle?

Image
Apa itu The Diamond Circle?
Di SHOM banyak produk berkualiti & berkesan. Oleh itu, kami di TDC (The Diamond Circle) membantu usahawan dengan memberikan latihan, bantuan kerja secara teamwork atau berkumpulan, menyediakan strategi dan yang paling penting anda tidak akan keseorangan berniaga bersama kami.




Matlamat kami juga nak lahirkan usahawan yang profesional. Mungkin ada yang pernah letak persepsi skeptical dalam MLM, sebab itu kami di TDC berazam ingin mengubah persepsi serta cara kita berniaga supaya lebih profesional, lebih mudah duplicate & berjaya melahirkan usahawan yang berjaya.




Right action = Right result. Business lebih long term, makin buat makin menjadi. Ini juga platform untuk anda yang merancang untuk tukar kerjaya kepada mumpreneur/usahawan. Lebih masa dengan family but yet income lebih besar dari gaji. Ini juga merupakan platform untuk usahawan lain gandakan sumber pendapatan dengan mudah lebih-lebih lagi kita berniaga secara online.

Jadi, kami di TDC sangat menga…

Kuasa 1001 Bio Ever Plus Cream

Image
BIO Ever Plus Cream Pilihan Ramai
Kelebihan BIO Ever Plus 1.    Kesihatan – menstabilkan hormon
2.    Kecantikan – kulit cantik & bentuk badan menarik
3.    Keintiman - Hubungan suami isteri
Secara Umumnya BioEverPlus sesuai :-
1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan 2. Menangani masalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari da sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala(xpayah panadol)
7. Asma(xpayah lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan( bagi yg ada 3G)
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik utk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka utk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan zuriat kpd yg sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masaalah keca…

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Image
Selamat Petang Semua :)
Hari ini Siti nak share tentang HERBA MAHARANI. Herba ni dah lama dalam pasaran. Nak panggil herba ni jamu pun boleh.. nak panggil supplement pun boleh jugak. Yang pasti banyak kebaikan untuk kesihatan wanita. 

Jom baca dulu apa khasiat herba maharani ini :-

Ada banyak kelebihan HERBA MAHARANI yang mungkin anda tahu. Tapi kalau setakat tahu je... tak cuba dan rasa kehebatannya, itu sangat merugikan!!!...
Untuk topik hari ini Siti nak citer salah satu usaha & ikhtiar. Sekarang ramai isteri yg tidak berjaya mengandung walaupun sudah bermacam cara mudah hamil dicuba. Jika anda pun begitu, jangan sedih. Mungkin ada cara yang masih belum anda gunakan.
Amalan mengambil jamu/herba bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh wanita malah menyeimbangkan hormon estrogen dan progestron serta menyerlahkan lagi kewanitaan anda. Bila hormon kembali stabil, ovari akan turut sihat dan pengeluaran telur wanita juga kembali normal tanpa sebarang masalah. Rahim juga akan menyubur dan sih…

Premium Beautiful Hand & Body Lotion

Image
Rangkaian Siri produk penjagaan diri PREMIUM BEAUTIFULtermasuk Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapiuntuk meningkatkan semangat, melegakan tekanan dan memberi penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavendertulen yang dapat menenangkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.
BAHAN-BAHAN UTAMA /KELEBIHAN PB HAND & LOTION Minyak essential lavender yang tulen membantu memelihara kesihatan kulit.Vitamin E dan Vitamin B Complex membantu menghasilkan kulit yang lebih lembut dan licin.Melembapkan kulit yang kasar dan kering serta membantu mengekalkan kelembapan.
MINYAK LAVENDER TULEN
Minyak Lavender berasal dari Lavender, yang merupakan pokok renek berkayu malar hijau yang mempunyai hijau pucat, daun linear sempit dan ungu bunga biru. Menggabungkan baik dengan semua minyak sitrus, Minyak Lavender mempunyai harta untuk …