Posts

Showing posts from September, 2016

Eziclean Serbuk Pencuci Power

Image
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.

Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.
Kelebihan Eziclean:- Rumusan Dwienzim: Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji …

Celgynic Gold

Image
Selamat petang semua ;) 

Petang ni Siti nak share new product yg sangat HOT permintaannya iaitu Celgynic Gold.Celgynic gold terdiri daripada ekstrak lesitin yang diambil daripada kuning telur. Kuning telur.. eehh!! kan banyak kolesterol? Sebenarnya Celgynic gold ambil LESITIN sahaja yang terdapat dalam kuning telur dan diasingkan kolesterol... 
Apa bagusnya lesitin ni?
1. Lesitin sangat bagus untuk elak Coronary Artery Disease  2. Lesitin berfungsi untuk repair sel badan yang rosak. 3. Lesitin membantu meningkatkan kecerdasan otak 4. Lesitin juga membantu BAKAR LEMAK BADAN

Jom BACA pula kebaikan Celgynic Gold:-






Cara Pengambilan
Umur 36 thn ke atas: 4 biji pagi dan 4 biji petang Umur 36 thn ke bawah: 2 biji pagi dan 2 biji petang Pesakit Jantung: 6 biji pagi dan 6 biji petang


Frequently Asked Questions:-
1. Berapa lama kesan akan nampak?
1 minggu pertama dah nampak perubahan kulit

2. Boleh campur dengan kolagen lain?
Jarakkan pengambilan dalam masa 4jam dan minum 8 gelas air masak setiap hari supaya…

Bengkel TDC Power - PART 1

Image
Alhamdulillah selesai sudah Bengkel TDC Power - Part 1 yang berlangsung pada 30hb July 2016 yang lalu. Masih terasa lagi bahang kehangatan bengkel TDC ini. Bengkel yang julung2 kali diadakan pada Tahun 2016 dengan bayaran hanya RM20 kepada ahli The Diamond Circle. Haaa... terkejut RM20 je.. siapa yang tak datang memang rugi besar lah... sebab ILMU yang kami dapat boleh membantu untuk genggan income RM10,000 sebulan..💰💸

Seramai 70 orang usahawan TDC seluruh Malaysia hadir ke Workshop ini yang diadakan oleh The Diamound Circle team bertujuan untuk memantapkan lagiILMUdan SKILL dalam perniagaan untuk ahli-ahlinya. Ada yang datang dari Utara, Selatan dan semestinya dari Central. 

Me with my biznes partner Fatimah Nik Mat. Kalau tidak bertiga kami dengan NorAsma tetapi sebab Asma ada hal emergency tak dapat laa join kitaorg. Terpaksalah kami berdua redah jugak ke KL. Kami bertolak awal pagi sebelum subuh & solat subuh di hentian Juru. Kul 9pagi kami berdua dah sampai di hentian Sg. Bul…