BVSM untuk Pesakit Saraf Otot (cerebral palsy)


Seorang kanak-kanak yang mengidapi penyakit saraf otot sejak lahir. Sedih dan terharu apabila ibu bapanya berusaha sedaya upaya untuk mencari penawar penyakit anak pertama mereka. 

Siapa sanggup biarkan anaknya menderita tanpa berikhtiar? Dipertemukan dengan BVSM, satu cahaya baru menerangi kisah keluarga mereka. Mereka cuba berkongsikan kebaikan ini kepada orang yang mempunyai masalah yang serupa. Tidak salah kita berikhtiar. Allah yang menentukan segalaNya. Saksikan kisah mereka.Testimoni Bio Velocity Sleep Mate : Pesakit Saraf Otot (cerebral palsy)BVSM atau Bio Velocity Sleep Mate adalah pelapik tilam berteknologi tinggi yang semakin popular dikalangan rakyat Malaysia sebagai ganti pelapik tidur atau selimut yang biasa. 


BVSM dicipta menggunakan Teknologi Bio Velocity yang membolehkan tenaga semulajadi disimpan didalam fabrik BVSM dan telah diuji secara klinikal oleh saintis terkemuka di universiti di Rusia.

BVSM disahkan secara klinikal dapat meningkatkan kesihatan secara semulajadi tanpa ubat-ubatan.

Ramai pengguna yang menghidap penyakit seperti lumpuh, migrain, sakit jantung telah sembuh atau semakin sihat setelah menggunakan pelapik BVSM ini.

Special price untuk 10 orang yang pertama sempena MERDEKA SALEUntuk tempahan atau info lanjut sila hubungi no. dibawah ini :-


Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee