Posts

Showing posts from May, 2016

Testimoni Terbaru ~ Premium Beautiful Korset

Image
Selamat Petang semua ;)
Petang ini siti nak share Testimoni PB yang terbaru. Uolls semua nak tahu tak?.. Sekarang ni kan ramai wanita yang suka pakai Premium Beautiful sebab PB ini adalah pakaian dalam wanita yang direka khas khusus untuk Pelangsingan dan Kesihatan. Korset PB ini adalah jenama NO.1 yang telah diiktiraf sebagai produk SUPERBRANDSyang diperbuat dari bahan yang sangat berkualiti dan selesa di pakai sehingga dijamin kualitinya sepanjang hayat.. Haaa hebatkan PREMIUM BEAUTIFUL ini. 
Okey, siti pun tak nak la bebel banyak. Jom kita lihat apa feedback dari penguna Premium Beautifuldibawah ini :-

TESTIMONI 1

Pakai PREMIUM BEAUTIFUL masa pantang hari ke 20, berat dah turun 10kg. Bestnya... PB memang terbukti sebagai bengkung moden yang sangat efektif untuk ibu-ibu lepas bersalin yang serius nak turunkan berat badan. Bukan tu je.. dalaman sihat luar teserlah serinya. 
TESTIMONI 2

Selain untuk kurus, fungsi Premium Beautiful lebih kepada kesihatan. Macam client ni lepas pakai Premium …

Promosi Raya ~ Premium Beautiful Korset

Image
Salam Sejahtera Semua :)

Menjelang puasa & raya ni, permintaan meletup-letup. Setiap hari ramai Whatsapp Siti nak beli Premium Beautiful dengan harga promosi. Semua target nak kurus sebelum raya. Siti nak bagitahu nie.. sekarang ada 
PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL
Jimat dari RM600 hingga RM1500 & ada duit raya lagi you!! (Term & Cond) 

 Bukan tu je.. ada duit raya RM5000.00 untuk yang mahu mula berniaga bersama TDC. Wauu!!.. start niaga ada bonus raya. Bestkan..lagi lah meriah raya ini.


Jom kita lihat testimoni Promosi Raya TDC. Mereka sudah berjaya kurus secara sihat. Anda bila lagi??...Jangan tunggu lama-lama, risau lelemak tu makin mengembangkan badan anda. Risau tau!!.. jika badan semakin besar. Dengan PremiumBeautiful badan terpaksa slim. 









Bila tengok testimoni diatas, rasa dah tak sabar nak sarung Premium Beautiful kannn!!.. Jom dapatkan segera!!. Sempat lagi beli pakai sekarang... raya ni dah boleh pakai baju Ready-To-Wear (RTW). Koleksi raya kan banyak.. sebut je apa br…

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee

Image
Salam Sejahtera 

Petang ni Siti nak share testimoni Minkaffe a.k.a MineralCoffee. Semua sedia maklumkan MinKaffe adalah nama baru untuk Mineral Coffee. Saban hari kami menerima banyak feedback positif dari pelanggan yang minum kopi ini. Mesti ramai yang tak sabar nak tahu kan.. Baiklah kat sini Siti kongsikan bersama anda. Semoga membantu anda untuk memilih minuman yang baik untuk kesihatan. MinKaffe adalah Kopi Antarabangsa yang ada GaramBuluh. Kopi kesihatan untuk semua peringkat. Jom kita lihat testimoni di bawah ini:-

Hanya sebulan saja minum Minkaffe, my customer dapat turunkan berat badan sebanyak 4kg. Waauu!! amazing kan!!..

Untuk ibu2 yang dalam pantang elok minum Minkaffe ini untuk mudah lawas dan juga banyakkan air susu. Si ibu sihat, si baby pun dapat penyusuan yang sempurna.
Tahukah anda, bila toksin dalam badan tak dikeluarkan, ia menyebabkan kulit kita kelihatan kusam, jerawat & sistem perkumuhan pun tak stabil.   Client ini minum MINKAFFE terus kulit jadi bertambah cant…

Min Kaffe @ Mineral Coffee

Image
Starting May 2016, Mineral Coffee berwajah baru. Nama pun tukar baru. Tapi rasa dan khasiat tetap sama, sama ramuan. Masih kaya dengan khasiat Garam Buluh. Nama saja yang bertukar. Rupa kotak bertukar kepada wajah yang lebih ceria. Penjenamaan semula produk Mineral Coffee adalah untuk menaik taraf jenama & identiti produk supaya menjadi trademark antarabangsa iaitu (Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia)

 Inilah Penjenamaan semula MineralCoffee kepada MIN KAFFE  Sama Rasa Sama Khasiat  BerWAJAH BARU
Nikmatilah kesegaran rasa kopi yang sama dengan gaya yang berbeza.  Jom Order :)


MIN KAFFE Kopi No.1 dalam Pasaran

Image
Aroma istimewa MinKaffe a.k.a Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. MinKaffe a.k.a Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Jadikan Minkaffe pilihan utama untuk diet sihat anda kerana kopi ini rendah kalori hanya 56kcl sahaja.
Kelebihan MinKaffe
Kaya dengan mineral yang diperlukan oleh badanDapat meneautralkan asid dalam badanBersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanserMampu menjadi diet harianMenstabilkan tekanan darahMencegah dan memulihkan gastrikMencegah osteoporosisMerendahkan risiko sakit jantungMengubati asmaMencegah migrainMemberi kesegaran dan tenaga sepanjang masaAnti penuaanmemberi tenaga dan kecergasan sepanjang harimenghilangkan rasa keletihan badan dan sengal …