Business Training - TDC Utara (March 2016)

Selamat Petang :)

Business Training tu apa yaa!!...maksudnya ialah Pusat Latihan Perniagaan. Ini adalah kelas ilmu untuk usahawan-usahawan menimba ilmu perniagaan. kelas ILMU ni FREE je.. Alhamdulillah dengan TDC kami dapat 1 platform untuk majukan business lebih kedepan.

Pada tahun 2016 ini banyak projek bulanan yang MENTOR kami telah rancang khas ahli-ahli TDC. InsyaAllah banyak projek akan dijalankan ini adalah untuk penambahbaikan team, agar usahawan-usahawan di bawah The Diamond Circle (TDC) lebih semangat dan mempunyai semangat juang yang tinggi.  


In action SSM Nurhazwaniameen sebagai emcee, 1st speaker DDM Ainzulkarnaind dgn topic BLOGGING & 2nd speaker DSM Eidaidris dgn topic KITARANKONGSI.


Our class diadakan di Bertam, Pulau Pinang. Syukur kerana sambutan sangat menggalakkan. Ramai juga yang hadir. Ada dari Perlis, Alor Setar, Sungai Petani, Kulim dan Pulau Pinang. Oh tak lupa kepada DDM Olyn yang datang jauh dari Kuala Lumpur khas untuk join our class. Terima kasih atas sokongan DDM Olyn :)Setiap kelas ilmu yang diadakan mesti ada aktiviti kumpulan untuk asah minda & kreativiti. Bila dah siap discuss, setiap kumpulan kenalah present kat depan. Masa ni macam-macam ragam & idea keluar tau...Dari takut2 terus jadi berani bercerita.  Seronok sangat2...hik3

Next slot adalah slot motivasi yang disampaikan oleh  CDM Shaliza Aziz. Bila dapat tips untuk ke Beijing Trip mestilah semangat berapi-rapi untuk pecut & buat lebih baik lagi ;)


DDM Olyn pulak share tips bagaimana beliau dapatkan client daripada  blog untuk beli Premium Beautiful Corset. Sales beliau belas-belas ribu pula tu.. Client dari blog sahaja okey!!! wow! Jelesss sangat! Memang wajib follow tindakan beliau!..

Yeaayyyy!!... bestnya dapat hadiah dari OSAKA. Thank you Yong. 


Inilah wajah-wajah anak2 didik TDC Utara yang Qualifier dalam cabaran bulan February. Tengok tu, semua rasa excited & suka dengan hadiah OSAKA dari DDM Yong. Next month mesti nak all out lebih lagi kann....


Buat business macam ni barulah enjoy. Sama-sama belajar, sama-sama kongsi idea nak berniaga. Dapat ilmu, dapat jumpa rakan-rakan niaga yang beraura positive. Di luar sana yang tercari-cari nak belajar business secara online. Marilah join TDC, be one of my protege..

 As a team, we GIVE and GROW Together!..Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee