Posts

Showing posts from January, 2016

Berpantang dengan Herba Maharani

Image
Salam Semua :)


Hari ini akak nak share kelebihan berpantang dengan HERBA MAHARANI.Bagi ibu2 yang 1st time ni mesti tercari-cari dan tertanya-tanya jamu apa yang bagus diambil untuk tempoh berpantangkan..??
Ok, akak nak citer jugalah pengalaman akak berpantang dengan 4orang anak. Masa 1st baby hingga la anak ke3, akak adalah ambil setberpantang itu ini. Jamu-jamu tu (terpaksa rahsiakan) besar-besar jugak lah. teragak-agak masa nak menelannya. Dah tu kena sembelit pulak.. seksa time nak membuangnya. TETAPI semasa anak no.4, akak berpeluang berpantang dengan HERBA MAHARANI.  Herba ni kecil & comel je tak seperti jamu-jamu lain. Cara makannya pun mudah hanya 15biji waktu bangun tidur awal-awal pagi minum dengan air suam. Ini dos minima utk orang yang breastfeed anak.Amalkan sehingga habis tempoh berpantang.
Nak tahu tak kenapa akak suka herba maharani semasa berpantang. Antaranya ialah:-
* Menaikkan peranakan secara semula jadi.
* Awet muda (muka lebih berseri-seri ketika berpantang)
* Memp…

Testimoni Bio Ever Plus

Image
Entry kali ini, Siti nak share tentang testimoni BIOEVERPLUS pulak.  Sebelum tu, baca dulu fungsi Bio Ever Plus ini :-


TESTIMONI BIO EVER PLUS Lelaki pun boleh pakai BioEverPlus ini... 10 minit sahaja diperlukan untuk tegangkan kulit muka & hilangkan lemak di dagu, naikkan pipi untuk lebih anjal & hilangkan kedut di kawasan mata. Mata panda pun pudar..hik3


Bio Ever Plus bukan saja digunakan untuk cantik je, tapi boleh juga disapu pada dada & tulang belakang. Yang ada masalah selsema, batuk, kahak dan penat pun boleh cuba. Boleh guna satu family dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Krimserbaguna ini boleh mengatasi pelbagai masalah anda. Wajib ada sebotol utk seisi keluarga. 
Yang ada masalah sakit di bahu, lutut pun boleh guna Bio Ever Plus ini. 
Bio Ever Plus juga bagus untuk penghidap Asthma.Just sapu pada dada dan belakang, sudah mencukupi. 

Ini testimoni untuk gatal-gatal kulit.  Hampir 2 tahun, anak customer ini menghidap exzema yang kroni ini mejadi kudis kehitaman &…

Kelebihan Bio Ever Plus

Image
BioEverPlus 
ini merupakan improved formulation from previous version BioEverNano Cream. 
Jom kita baca apa kelebihannya :-
Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus 

Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.1
Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.2 Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.3

Apa yang ada pada Bio Ever Plus?


Perubahan Hormon Wanita dan Lelaki

Cara Pengunaan
Gabungan Hebat  

Bio-Ever Plus: Age Reversing Cream

Image
More info & special price do contact me at below number :)


NEW Bio Ever Plus

Image
Introducing our NEW Bio Ever Plus with the new formulation.
Bioever Plus ni merupakan improved formulation from previous version BioEverNano Cream.. now formulate with new ingredient Japanese Life Grass bersama ingredient yang asal , yang penting natural plant extract seperti pegaga, kacang soya & wild yam. Age reverse cream katanya  untuk sentiasa awet muda dan pelbagai fungsi kesihatan.
Inilah dia wajah BioEverPlus



Harga seunit adalah RM268. Nak lagi murah beli 5,  uolls boleh dapat premium beg yang cantik. Besar jugak beg ni. Setakat mekap, purse, handphone, muat sangatlah. Tapi promo ni limited time only. (22nd Nov 2015 - 31th March 2016)

For special price do contact me at below number :)

Selamat Tahun Baru 2016

Image
Tak terasa tahun 2015 telah tinggalkan kita semua. Semua kisah dan cerita yang kita tulis ditahun 2015 telah tinggal memori suka dan duka yang silih berganti dan akan  usang berganti dengan kisah baru ditahun 2016. Semoga momentum yang lalu akan menjadikan kita  insan yang lebih baik dari tahun sebelumnya :)

Welcome 2016, 


Apa azam 2016 anda ?. Seperti biasa, masuknya tahun baru kita mula cakap pasal azam. Bagus juga kan. Sekurang-kurangnya kita sediakan satu masa dalam setahun untuk buat muhasabah pencapaian diri dan seterusnya buat kemas kini terhadap sasaran dan matlamat dalam kehidupan. Tahun, bulan, minggu, hari dan waktu adalah pedoman untuk kita jadikan ukuran masa. Bagi Siti pula, awal-awal tahun ini hanya plan utk keluarga, untuk anak2 dan untuk biznes bagi memantapkan lagi usaha untuk tambah pendapatanku. Simple je kan azam 2016. Tak nak lah membebankan diri dgn azam yg terlampau2 tinggi untuk dicapai kannn... Azam biarlah yang mudah atau kecil-kecil sahaja. Asalkan azam yang ke…