Posts

Showing posts from 2016

Kemeriahan Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Image
Seperti yang dijanjikan, hari ni Siti nak update gambar-gambar semasa MUT 24 SHOM. Memang grand habisss…!! Satu Malaysia Usahawan SHOM turun.  Selama 24 tahun bertapak kukuh di negara kita, SHOM telah melahirkan ramai usahawan yang bukan sahaja mempunyai pendapatan yang lumayan beribu ringgit, malah boleh mencecah JUTAAN ringgit sebulan hanya dengan membina network! Produk yang dikeluarkan oleh SHOM juga adalah produk yang sangat berkualiti dan terbukti memberi value added kepada pengguna.

Untuk event kali ni Siti bawa 2 orang rakan kongsi nak bagi mereka experience sendiri mcm mana kalau SHOM adakan event, bukan cikai2 punya event. Siapa yang hadir pasti rasa teruja dan terbakarr... hik3
My partner Fatimah Nik Mat & Nadiah Ahmad 

Me, 1st time ber henna kat tangan tuu.. mulanya rasa takut jgk sebab mcm2 viral ada yg xtahan dgn inaimerah yg ada dipasaran..alhamdulillah my tangan xjadi  ellergies. hahaha

With my direct leader DDM Fiza Mahazir 
Ok, Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai…

Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL
Sedar tak sedar, dah 20 tahun dalam pasaran. Sangat kagum dan bangga sebabPremiumBeautiful Corsetinilah antara punca rezeki masa mula-mula Siti nak berniaga dulu.
Bayangkan produk apa yang boleh kekal dalam pasaran selama 20 tahun? Hanya produk yang betul-betul mempunyai permintaan yang tinggi dan berkualiti sahaja mampu mengekalkan posisi mereka di dalam pasaran.
Selepas 2 dekad, harga tidak banyak berubah. Kualiti masih lagi terjaga. Apatah lagi khidmatmu yang sentiasa menjadi pilihan ramai. Premium Beautiful Corset No. 1 terbaik 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.

Teruja sungguh dgn baju dalam hitam Premium Beautiful yang 20 tahun di pasaran! Tetap high demand walau zaman makin berubah, makin canggih, makin maju.. sebab apa? Sebab badan wanita ni very precious...PB is every women's need 😍

Siapa belum ada Premium Beautiful. Ini masa terbaik untuk dapatkan Premium Beautiful sebab anda dapat berjimat dari RM 600 - RM 1500. Grab Premium Beautiful h…

Year End Sale Premium Beautiful (Y.E.S)

Image
PREMIUM BEAUTIFUL ialah BAJU DALAM yang sangat "EXCLUSIVE" yang berperanan menjaga kesihatan serta kecantikan kita semua! 

YEAR END SALE PROMOTION kini sudah bermula. Sesiapa yang berminat nak pakai Premium Beautiful, inilah masa paling sesuai untuk milikinya. Jimat banyak tau uols... sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni, Promosi sah sehingga 31 December 2016 ini sahaja. Haaa tunggu apa lagi, mai la pakat-pakai beli seorang 1 set.
Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :-
1. Pesakit Slip Disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Period tidak teratur 7. Wanita yang ingin kuruskan badan 8. Wanita berpantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit 11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit buasir 14. Pesakit jantung 15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus 16. Wanita yang nak kurus lepas bersal…

Annual Dinner The Diamond Circle - Rock N Roll 2016

Image
Hari ni rasa excited sangat sebab esok malam ada TDC Dinner. Kali ini dengan ROCK N ROLL!!!. gempak kan!!.. Full house this year tau!! 
Tahun lepas tema Masquerade Dinner - pakai topeng. Tapi rasa tahun ni lagi laah meraih sebab dapat penaja. Antaranya, jom kita tengok siapa sponsernya :- 

Syukur Alhamdulillah, Konsep deco tahun ini ditaja oleh KL Wedding Ministry
Tak sabar nak tunggu hasil deco mereka untuk TDC ROCK n ROLL DINNER 2016 nanti..

By the way bakal-bakal pengantin yang masih lagi survey untuk majlis anda.. apa kata uols singgah di IG KL Wedding Ministry katanya ada PROMOTION sekarang ni. Jangan terlepas peluang yaa..!

Tengah survey untuk majliskahwinnanti??. HERE U GO!. FINALE SALE! All in for only RM5,000.00 NETT
PELAMIN (Artificial flower, WalkWay, Arch) 10 Selected Fresh Design Pelamin or Mix and Match Design MAKEUP by Profesional MakeUp Artiste HIASAN MEJA ADAB. HANDBOUQUET Fresh Flower. BUSANA SANDING L & P Sedia Ada termasuk Aksesori Lengkap + Kasut. CALL OR WHATAPPS 0164450…

Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Image
Tak sabar dah nak ke Majlis Ulangtahun Tahunan syarikat HAI-Oyg ke 24. Esok last kerja... Yehoooo!!!.. Tidur xlena sebelum ni duk fikir baju apa nak pakai. Alhamdulillah semua persiapan dah dibuat. Excited Siti kali ini sebab ditemani oleh 2 rakan kongsi iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat
Okey!!.. nak citer sikit laa Apa itu MUT?? mesti semua tertanya2 kann??.. Sebenarnya setiap tahun syarikat akan mengadakan sambutan ulangtahun bagi meraikan para usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu sebagai Crown Diomand Manager (CDM).  
Kali ini sambutan ulangtahun MUT24diadakan di Mines International Convention Centre (MIECC) Seri Kembangan. Selangor. Tagline kali ni ialah "WE STRIVE TOGETHER" Aturcara majlis lihat kat bawah ni:-

Banyak acara menarik. Yang paling best cabutan bertuah untuk tahun 2016 ni adalah kereta CheryMaxime Awesome kann.. lucky draw HADIAH UTAMA kali ni Cherry oh Chery... Tahun ni milik siapa agak-agaknya yeaa!!.. Mungkin milik Siti atau milik an…

Promosi Cantik Melentik Premium Beautiful

Image
Sekarang semua mampu miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, cuma serendah RM95 SAHAJAsebulan. PalingJIMAT sebab beli sekarang boleh save duit RM400 utk satu set. For those yg beli dari Siti akan dapat FREEGIFT. Booked your turn utk harga promo last December ini. Cepat2 sebelum tamat tempoh promo ;) Nak tahu lebih details mengenai harga Premium Beautiful dan cara mendapatkan PROMO PREMIUM BEAUTIFUL CORSETini dengan harga yang murah dan berbaloi? Sila hubungi no dibawah dengan segera.
Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.

Berpantang dengan Premium Beautiful

Image
BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri. Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung. Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.
Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL, lagi senang dan mudah di kala berpantang sendirian. Kalau nak tau sekali kita pakai PB dalam sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku.  Satu²nya bengkungmoden yang ada FAR INFRARED membakar lemak 900 kalori.  Immediate reshape ghituu...membantu mengurangkan strechmark dan support peranakan kita. Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang..
Scary kan lepas bersalin perut still ke depan macam pregnant lagi. Cecepat sarung PREMIUM BEAUTIFUL. Lebih praktikal. Boleh dipakai untuk normal delivery @ ceaser. Inilah sebab ke…