Posts

Showing posts from July, 2015

Promosi Raya Mineral Coffee

Image
Normal Price RM360.00, PromosiRaya RM286. JIMAT RM74.00
Sekarang tengah ada offer raya untuk MINERAL COFFEE.Beli 12kotak RM286.00 sahaja. JIMAT RM74.00. Ramai yang order sebab katanya minum masa sahur, rasa kenyang, kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa di siang hari. Untuk yang suka Mineral Coffee ni, this is the right time untuk berjimat. Nak balik kampung nanti boleh bawa balik Mineral Coffee ni untuk Mak Ayah. Bagus untuk kesihatan. Badan pun rasa segar, Yang ada darah tinggi or kencing manis pun boleh minum kopi ini.  

Sepanjang promosi bulan JULAI ni, Siti memang ke stokist je, restock Mineral Coffee untuk penuhi permintaan peminat tegar & yang baru nak mencuba tu... Sekali rasa, confirm repeat order sebab khasiat kopi garam buluh ini. Dapatkan segera ya!!.. sebelum OFFER tamat. 

TESTIMONI yang minum MINERAL COFFEE time sahur :-








KENAPA PERLU MINERAL COFFEE untuk bersahur?
1) Bersifat alkali mengelakkan pedih perut/ulu hati akibat rembesan jus gastrik sepanjang hari
2) Memb…

Promosi Raya Premium Beautiful

Image
Salam reader!!.. Sempena HARI RAYA ini, sekarang ada  PROMOSI RAYA  untuk PREMIUM BEAUTIFUL SET pada harga istimewa.  Nak jimat beli sekarang. Jimat banyak, boleh save RM600- RM1400 for a limited period je. Kita ada pelbagai size sebab PREMIUM BEAUTIFULis a customade CORSET.
Baju raya cantik-cantik, tapi kalau badan tak berapa nak cantik bila pakai mesti nampak baju kita tak cantik kan. With PREMIUM BEAUTIFUL badan lebih kemas. Nak ambil gambar dari depan, tepi or belakang pun tak ada masalah, tak perlu risau bila duduk nak cover perut dengan handbag or dengan bantal.  Pakai je korset ni untuk confident diri. Yang paling penting, lepas raya nanti baju uolss tak ketat. Maintain githu... 
PromosiRaya Jimat RM600 - RM1400 untuk PremiumbeautifulCorset set
TESTIMONI

Yang tinggi macam model namnya Airin, pun tetap pakai premiumbeautiful, nampak kurus tapi lepas bersalin anak kedua perut flabby.Sebelahnya tu, Faeza. After amalkan PB + SKB dah makin slim. Total weight loss for her 22kg. Banyak ka…