Posts

Showing posts from June, 2015

Top 12 PB Wonders

Image
Inilah testimonial dari Top 12 Geng Diet GLAM semasa PB Wonders Day hari itu. Dengan hasil pemakaian Premium Beautiful corset + pengamalan Set Kurus Bajet + pemakanan diet sihat + light exercise daily, mereka telah berjaya mendapatkan hasil hanya dalam masa 3-6 bulan sahaja. Wauu!!..rata-ratanya penurunan berat badan sehingga lebih 20Kg!.. Hebatkan.. siti sendiri pun rasa kagum dengan semangat mereka. Semasa event ini, semua yang hadir dapat melihat sendiri secara live transformasi Top 12. Mereka juga berkongsi pengalaman dan tips bagaimana berjaya menurunkan berat badan dalam masa yang singkat bersama geng diet GLAM.

Apa yang jelas, bila makin slim, bukan sahaja dari bentuk badan fizikal berubah, malah confident level pun bertambah dan paling penting badan lebih sihat dari dalam. Muka semua pun ceria je and nampak makin muda. Jeleous kann...
Jom kita lihat lihat siapa mereka ini.. Mreka adalah:-
the WINNER, Nur Hazwani Ameen, with 24% total weight loss,  from 80kg to 61kg.
Unfortunately, o…

Majlis PB Wonders Day

Image
Assalamualaikum & Salam Ramadhan :)
Hari ni dah 7hari kita berpuasa kan!.. pejam celik, pejam celik dah seminggu. sekejap je masa berlalu. perpatah ada mengatakan MASA itu emas!!,, bukan zulian, bukan silver @ tembaga.. hik3.. tertiba berfalsafah kan.. Apa2 pun siti nak ucapakan Selamat Berpuasa kepada semua, bersama2 kita mengejar pahala di bulan Ramadhan ini.  Semoga amalan kita dibulan ini diberkatiNya. Amin!!...

Uolls masih ingat tentang PB Wonders Day yg siti citer sebelum ni?.. Syukur, Alhamdulillah selesai sudah big event PB wonders Day pada 13 June 2015 yang lalu. Event ni ala ala 'The biggest Loser' . Tapi yang ni version GLAM .Banyak tip-tips yang telah dikongsikan, untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat, nak lebih fit, senaman-senaman tertentu yang sesuai dengan badan kita, corak pemakanan, ada zumba, yang paling best ialah dapat jumpa sendiri dengan Top 12 testimoni PB Wonders & Set Kurus Bajet ni.

Tujuan event ni diadakan adalah untuk menghimpunkan dan be…

PBWonders Day

Image
Selamat petang semua :)
PBWonders tu apa ? Mesti ada antara kita first time terbaca @ dengar kan?  PBwonders tu adalah himpunan Testimoni Kejayaan Wanita-wanita Menurunkan Berat Badan Mereka Dengan Menggunakan Premium Beautiful. Event ni anjuran Green Leaders Academy Malaysia & The Diamond Circle yang akan berlangsung pada  13th June 2015 ini. 
Banyaknya aktiviti, ada cabutan bertuah!.. Ada door gift.. Ada free healthy lunch box!. Yang paling best ada tips diet sihat bagaimana nak turun berat badan dan kurus dengan cepat! Ada live 12tops testimonials.. selalu duk tengok gambar je kan... tapi kali ni dpt tengok live. Mesti ramai tak sabar tunggu hari tu kann!!.. Cepat-cepat hubungi Siti dan dapatkan tempat anda.

Diamond Night 2015

Image
Majlis Penganugerahan Diamond berlangsungdi Setia Alam Convention Centre, Shah Alam adalah anjuran syarikat Sahajidah Hai-O. Majlis ini diadakan setahun sekali bagi  meraikan usahawan-usahawan yang berjaya untuk ;-
DIAMOND SALES MANAGER DOUBLE DIAMOND MANAGER CAR FUND ACHIEVER
Actually, Diamond Night ni adalah Majlis Penganugerahan untuk setiap ahli yang mencapai sales sebanyak RM 720,000 dan RM 180,000. Best kan bila setiap achievement kita ada recognition. Barulah semangat nak buat lebih lagi. Inilah wajah-wajah mereka yang diraikan dari team kami. Tahniah!!!...

Antara mereka yang diraikan adalah:-
 DSM Marjiana Sani
 DSM Faliha
 DSM Faeza
DSM Suhaili
 DDM Mohd Ridhuan Che Rus
Sebenarnya makin lama buat biznes ni makin seronok, memang seriusly sangat seronok, sebab leader tak pernah tinggal & sentiasa tak jemu beri tunjuk ajar. They always nak kami semua berjaya macam mereka juga. 
Founder of The Diamond Circle
CDM Ieja dulu from ex-banker turns to a full-time mumpreneur. She shared, masa mu…