Wanita & Korset


KENAPA WANITA PERLU MEMAKAI

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET1- MENGELAK DARI PENYAKIT YANG MENJADI MUSUH KAUM HAWA
Kaum hawa terdedah kepada penyakit yg boleh meragut nyawa mereka seperti cyst, kanser payudara, kanser serviks, fibroid, slip disc dan lain-lain lagi. Pengunaan premium beautiful corset mampu mencegah. Ibarat kata pepatah 'mencegah lebih baik dari merawat'.

2- CANTIK SERTA MENYIHATKAN
Kajian pemakaian korset menjurus kepada kesihatan sebanyak 7o% serta kecantikan sebanyak 3o%. Tak semestinya orang kurus sihat tak perlu memakai korset. Kebanyakkan mereka yang kurus memakai korset untuk membetulkan tulang belakang, mencantikan postur badan.

3-CUSTOM MADE
Dalam erti kata lain custom made membawa maksud bagaimana korset ini dibuat.  Korset pb mengunakan benang yg halus untuk tenunan. Tidak menyakitkan walaupun digunakan sepanjang hari selama 8jam. PB corset dipakai oleh para wanita mengunakan saiz yg diukur oleh agent berdaftar, ataupun kata simplenya 'ngam-ngam' pada body. Tak besar dan tak terlalu ketat, malahan sangat selesa.

4- WANITA YANG SUDAH BERSALIN
Pengunaan pb korset pada wanita yg sudah bersalin adalah ibarat memakai bengkung tradisional tetapi dalam gaya moden. Pemakaian dengan satu set pb corset  mampu mengeluarkn angin dalam badan, mengecutkan serta mengemaskan rahim atau sistem peranakan, merapatkn tulang pinggul, tulang pinggul yg rengang semasa  'push’ baby. Merampingkan kembali tubuh badan seperti anak dara walapun sudah mempunyai anak.

5-'UP' KAN SEMULA PAYUDARA
Setelah berkahwin atau mengalami proses bersalin wanita akan runsing bila asetnya kendur, bentuk tak cantik. Penyelesaiannya hanya dengan long braserrie. Long Bra mempunyai 3keping jahitan padan cawan coli BERSTEREOSKOPIK yang dapat menampung payudara serta menyokong kepada kedudukan yang sepatutnya.
  
6-KESAN SEGERA
Contoh kesan segera atau “Immediate Shapping”.
 Lihat testimoni dibawah ini:-

Berminat untuk merasai "Immediate Shapping" Call me now for trial & consultation.
Siti juga menyediakan cara bayaran "Installment" tanpa interest bank @ gst tax. Peluang ini hanya terbuka pada 5orang yang pertama sahaja. Cepat dapatkannya dengan segera!!..
Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee