Posts

Showing posts from February, 2015

Jom Bangkok

Image
Selamat Petang Semua :)

Baru je, selesai percutian percuma ke Vienna dan Budapest.
Syarikat umumkan pula destinasi percutian yang seterusnya iaitu :-
JOM KE BANGKOK 

Mari kita ambil mood Bangkok. Yeah!!!...











Excited tak dengan Free Trip ke Bangkok ni? Ada juga yang tanya Siti, dekat jee..negara sebelah je kan? TAPI kalau dapat pergi with five star treatment dan FREE.. tak nak ke??
Bila company dah buka peluang macam ni, mestilah ramai yang nak grab peluang ni.
Tak kan nak tengok je!!...tolak rezeki la tuu!!..

Pakej ini bermula dari February 2015 - Mei 2015. It is time for you to start our own business, get extra income & foc travel with 5 star treatment. Anyone interested do contact Siti, free coaching and mentoring.
 Semua kita dapat percuma as GLAMpreneur. HOW??  Lets join us!!..

Cabaran Saya Nak Kurus

Image
"CABARAN SAYA NAK KURUS"
Mesti semua nak tahukan rahsia untuk kekal sihat disamping memiliki bentuk badan yang menawan, slim, berbody curve, berbody shape kan. Now our team telah mengadakan cabaran ini. Dan Siti merupakan salah seorang ahli #GENGDIETGLAM. 
Di atas kejayaan sebelum ni, hampir semua rakan-rakan kami berjaya turunkan berat.  Ada yang 8kg, 10kg, 20kg pun ada. Alhamdulillah.
Cabaran ni tak susah pun. simple and enjoy! 
Untuk permulaan amalkan SET A atau SET B selama 3bulan.  Hasil memang meletop laa.. Anda boleh pilih samada SET A atau SET B

Untuk SET A (PAKEJ 3 BULAN) 1 bottol BV Alfalfa 4 bottol Garlic Tablet 6 boxes Mineral Coffee
Untuk SET B (PAKEJ 3 BULAN) 1 bottol BV Alfalfa 2 boxes Garam Buluh Premier Drinks
For those yang nak reduce weight tapi limited bajet boleh cuba set ini.. Ini bukan slimming pil tapi for kesihatan sebab melalui proses detoks buang toksin yang tak diperlukan dalam badan..

TESTIMONI SET KURUS








BIO-EVOLVE Water Purification System (New Product)

Image
Apa itu Bio Evolve? Sistem Penulenan Air Bio-Evolve menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik.
Kelebihan Bio Evolve? Kuasa penulenan hebat dan menghasilkan air "hidup" yang bertenaga.Penyingkiran klorin, bahan kimia, benda asing, logam berat dan mengekalkan mineral berkhasiat.Air bersifat alkali untuk kesihatan optimum.Memecahkan dan mengekalkan saiz kelompok air yang kecil untuk penghidratan berpanjangan.Kos penyelenggaraan yang redah.Menerima pelbagai penganugerahan dan pensijilan AntarabangsaSize yang lebih kompak.Bagaimana Bio Evolve berfungsi?
Mempunyai penapisan 4 fasa yang inovatif dimana Bio-Evolve direka secara teliti dengan sistem penapisan 4 fasa yang inovatif. Setiap penapis direka khas untuk melakukan proses penapisan yang khusus bagi menghasilkan air yang tulen, bersih dan selamat untuk kegunaan manusia. Ringkasnya, ia adalah cara mudah untuk meni…