Posts

Showing posts from December, 2014

Testimoni BB Plus Colllagen

Image
Petang ni Siti nak share testimoni yang minum BB Plus. Nak nampak kulit lebih bermaya & glow?? Amalkan minum‪#‎bbpluscollagen‬secara konsisten, insya'Allah dapat la hasil yang diidamkan. Nowadays, sana sini kita dengar collagen itulah, collagen inilah, serba serbi collagen kan. Sama ada nak atau tak nak. Sama ada berani nak consume atau tidak. Sebenarnye collagen ni dah berkurun ceritanya, tapi tak semua yg tahu & menitikberatkannya. Ramai yang minum‪#‎BBpluscollagen‬ ni. Memang result superb ...seawal 5 sachets... Yg tua nampak muda.... Yg muda nampak remaja. Bukan perempuan saja yang minum tetapi lelaki pun boleh minum. Jadi sihat gitu.  TESTIMONI 1 Jerawat makin hilang muka kian cerah, halus, lembut, flawess dan glowing.
TESTIMONI 2 Kesan penggunaan#BBplusCollagenuntuk sekotak. Kesan yg amat menakjubkan..  In fact, dlm masa seminggu pun dah nampak perbezaannya. Try it for one box  and let yourself see & feel the difference!
TESTIMONI 3 Yang ada masalah sakit sendi @ sakit l…

Kulit Gebu Cantik Menawan dengan BB Plus Kolagen

Image
Hot Sales..kolagen terbaik untuk kulit adalahBB Plus Kolagen. 
Ramai yang telah mencubanya dan berpuashati dengan hasilnya. 
 Okey..jom kita baca, kenapa anda perlukan BB Plus

Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.


Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Mengapa memilih BB Plus? BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur ran…

Kelas Ilmu ~ TDCutara

Image
Salam Sejahtera Semua. 

Hari ini baru berkesempatan untuk update entry. Kesibukan kerja akhir tahun di office menghadkan masa. Selamat membaca...hik3

It's Me

Alhamdulillah.. Berjaya hadir ke kelas ilmu TDC Utara bersama partner Siti Nadia Ahmad. Our class bertempat di Kepala Batas, Pulau Pinang. Specialnya kelas kali ini ada mentor kami iaitu CDM Shaliza Aziz dari Kuala Lumpur yang turut sama-sama hadir untuk sesi perkongsian ilmu :)

Me with DDM Yong, Nadia & CDM Ija

Hari itu kami berlajar tentang Premium Beautiful Corset. Di dalam kelas kami belajar tentang teori & praktikal. Nak jual korset ni bukannya main jual macam tu je tau.. kena ada ilmu cara ukur, cara pakai, cara tarik lemak, cara basuh, cara keringkan dan cara untuk hantar service iaitu lifetime warranty. Haa.. nampak tak? Bila customer beli & pakai barulah mereka puas hati. Kita share kebaikan Premium Beautiful untuk wanita-wanita diluar sana dengan cara yang betul. So dari situ la kita akan dapat keberkatan reze…