Posts

Showing posts from October, 2014

Promotion Premium Beautiful Corset ~ Hadiah Hebat!!..

Image
Salam Sejahtera kepada semua. Semoga baik-baik & sihat hendakNya. Esok kita akan masuk bulan baru iaitu NOVEMBER. Kejap je kan masa berlalu...hanya 2bulan saja lagi kita semua akan melangkah ke tahun baru 2015. In sha Allah:)
Okey!!..Dengan sukacitanya, istimewa bulan November ini Siti nak bagi oulls semua kat luar  sana tu CANTIK & SIHAT dengan BBPlus Collagen.. Sebab apa sekarang ni ramai kesayangan ONLINE SHOPPING siti suka akan collagen ini. 
Apa tu.. Apa tu.. Taraaa!!! *********** ****** **** ** * PROMOSI ini berlangsung selama5 haribermula1 hingga 5 November 2014. 
Dengan setiap pembelian  1 SET PREMIUM BEAUTIFUL anda akan menerima   3 KOTAK BBPLUS COLLAGEN & 1 BOTTLE PB WASH  secaraPERCUMA  Sangat-sangat berbaloi ya. Sebab hadiah hebat ini bernilai hampir RM600.00.
Anda juga boleh memilih samaada ingin  Premium Beautiful Classic atau Premium Beautiful Elegance (NEW).

Antara fungsi-fungsi Premium Beautiful corset ini ialah:
- Mengelakkan bahagian aset jatuh (payudara dan punggung) espe…

Latest Testimoni ~ Kehebatan Herba Maharani

Image
Herba Maharani didatangkan di dalam kotak baldu merah yang sangat exclusive. 
1 kotak besar mengandungi 6 kotak baldu merah. Setiap kotak baldu merah, terdapat sebiji bola  putih dimana di dalamnya mengandungi 50 biji pil Herba Maharani.. 
Produk ni bukan seminggu dua di pasaran.  
Sudah lebih 20 tahun dipasaran. Sangat famous dan berkesan!! 


Fungsi-fungsi Herba Maharani:-
Melancarkan peredaran darahMenyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)Rawatan herba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita (utk pregnant)Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi,menguatkan kaki dan tanganmenyerlahkan wajah berseri dan awet mudamerupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim denga…

Latest Testimoni ~ Mineral Coffee

Image
Mineral Coffee semakin dikenali dan diminati di seluruh Malaysia serta luar negara seperti Brunei, Singapura, Thailand, Indonesia termasuklah negara Eropah dan Timur Tengah. Ia bukan sahaja memberi anda kepuasan kopi sebenar malah manfaat kesihatan yang tidak ternilai.
Ramai rakyat Malaysia telah mencuba dan terus meminum Mineral Coffee kerana ia membantu mengurangkan masalah kesihatan yang dihidapi seperti masalah penghadaman, senggugut, gastrik dan sebagainya.

KELEBIHAN MINERAL COFFEE - Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium. - Menghilangkan keletihan fizikal dan mental. - Melegakan tekanan.
Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu: memberi tenaga dan kecergasan sepanjang harimenghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendimengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrikmembantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrainmembantu mengurangkan sakit…