Posts

Showing posts from September, 2014

Jom Terbang ke Shanghai, China.

Image
Alhamdulillah dapat juga join biznes trip kali ni.
 Rasa terharu & semangat maklumlah ni la 1st time nak jejak kaki di bumi Shanghai, China. 1st time nak pergi oversea, 1st time nak melawat tempat orang, 1st time buat buku merah (pasport)..
 syukran dapat merasai pengalaman indah ini.
Siti akan berada di Shanghai from 20 - 23 September 2014
 (Saturday to Tuesday). 
For business opportunity or for our products, you may contact our
my business partner as per below:-  1. Nadiah Ahmad 012-4852365
2. Mohd Syahnizam 013-4365560
3. Mat Zahir 013-2360806
4. Syazwani Nordin 012-5373816
5. Imah Fazli 017-4204781
6. Sya Natasya 012-5644614
7. Anita Azizi 019-9883241
Kalau yang nak souvenir from Shanghai, whatsapp Siti ya :)

Our Hotel di Shanghai

Image
Kat entry ni Siti nak share tentang our hotel di Shanghai, iaitu HotelRadissonBlu Ya Allah cantiknya!.. teruja perasaan ni. Kalau dah kat sana nanti mcm mana ya? Terima kasihlah pada company Hai-O yg pilih hotel ni.
 Kalau travel sendiri mesti tak mampu nak book hotel mahal ni, confirmlah cari hotel paling budget kan... 
Jom kita tengok apa yg istimewanya Hotel RadissonBlu ni..

Bestkan hotel ni..Cuba tengok rate hotel tu, mahalnya!...Nasib baik buat business ni sikit-sikit.  Alhamdulillah dapatlah merasa juga kan.  Xsabar nak sampai sana...wehooo!!! Okey semua, tunggu siti balik nanti siti update lagi pic yg real kat sana ya.
Jumpa Lagi. Muaaahhh!!..


Shanghai Aku Datang

Image
Alhamdulillah, kali dapat join biznes trip ke Shanghai bersama rakan TheDiamondCirle. Ni adalah trip yang pertama sejak Siti join biznes ni.  Perasaan tu tak tahu nak citer la @ nak cheq habaq..... makin dekat tarikhnya makin nevous perasaan ni. Dalam tu excited tersangat-sangat laaa. Yeeehhoooo...syukran!! Lagi 6hari nak fly ke Shanghai. Sekejap je masa berlalu pergi... 
So, kat sini nak share our itinerary. Maybe yang ada planning nak ke sana boleh la follow this itinerary as an idea kan. For me my first time there.   So lets see where to go & what to do there :)

1. Oriental Pearl Tower Kalau google Shanghai, antara yang keluar mesti this image. The tower was completed in 1994. It was the tallest structure in China from 1994 to 2007. 
Tapi sekarang paling tinggi Canton Tower di Guangzhou.   The Oriental Pearl Tower ni antara bangunan ikonik di Shanghai.  Kalau dah ada di sana nanti, wajib pergi & ambil gambar banyak-banyakkan...

2. Huangpu River
Uolls nak tahu, kalau follow trip Hai-O …

(FAQ) Frequently Asked Question ~ Bio Seleza

Image
Alhamdulillah, lately demand Bio Seleza semakin menjadi-jadi. Hari-hari masuk order dari clients. Not only me, business partners pun. Sampai ada yang dapat order RM1,000 setiap hari. Memang seronoklah. Yang lagi seronok bila dapat feedback positive from clients. 
So hari ini nak sharelah
(FAQ) Frequently Asked Question ~ Bio Seleza
in case ada yang tertanya-tanya.
1. Kenapa Bio Seleza mahal berbanding dengan tuala wanita jenama biasa di pasaraya? Of course berbeza, umpama kita buat baju dengan kain cotton vs chiffon, dah tentu lain harga sebab material yang berbeza. Bio Seleza di perbuat dari cotton & mempunyai fungsi tertentu. Tuala wanita Bio Seleza satu-satunya tuala wanita dengan teknologi Bio Velocity (teknologi from Korea).
Manakala tuala wanita biasa daripada recycle paper & tak ada fungsi tertentu. Kalau tengah heavy flow, selalu je bocor sebab tak menyerap dengan baik. 

Selain itu, tuala wanita Bio Seleza terdiri daripada 9 lapisan. Jika tuala wanita biasa mostly hanya 3-4 l…