Posts

Showing posts from July, 2014

Tips Sebelum Balik Kampung Sempena Hari Raya

Image
Minggu ini adalah minggu yang dinanti-nantikan dan ketika ini semua sedang sibuk bersiap-siap untuk pulang ke kampung.  Wahh...dah ready ke semua? 

Dalam keghairahan kita nak balik ke kampung, beberapa tindakan atau langkah pencegahan haruslah diambil untuk mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.  Kali ni Siti nak kongsi tips sebelum pulang berhari raya di kampung halaman masing-masing sempena Hari Raya Aidil Fitri. Jom check sebelum tinggalkan rumah.  Antaranya ; Sebelum perjalanan pastikan kenderaan diservis sepenuhnya.Pastikan kereta anda dalam keadaan tip top. Servis kereta untuk memudahkan perjalanan anda. Jangan sampai tersadai di tepi jalan kerana kehabisan air bateri, temperature naik, minyak hitam kering dan sebagainya. Tension tau kalau kereta buat hal kat jalan! Tak pasal2 kena keluar duit nak towing ke bengkel huhu.Peralatan elektronik. Mesti pastikan semua suiz dah turn off. Lepas tu tanggalkan plug dari soket. Memang tak boleh tinggalkan macam tu je. Mana …

Kenapa Premium Beautiful Mahal???

Image
FEEDBACKyang sering Siti dapat @ terima tentang Premium Beautiful
"Kenapa mahal sangat?" Ehh..biar betul. Korset je ni takkkan RM2k+++ kot???


Sebenarnya ada lagi korset yang lebih mahal dari Premium Beautiful. Tapi, pernah terfikir tak? Apa yang membuatkan Premium Beautiful mampu bertahan dalam pasaran selama 20 tahun? Of course sebab pertamanya adalah kualiti kan. Benda yang elok dan tahan lama jual kat mana-mana pun confirm orang akan cari jugak. Contoh, kamera brand Canon. Harga riban-riban pun tetap laku sebab orang dah tahu kualiti gambar yang dihasilkan. Kita boleh tengok kalau dekat shopping mall paling kurang mesti ada satu kedai yang jual kamera Canon. Betul tak?



Sebab ke2 ada Lifetime warranty Card
Apa-apa kerosakan hantar je untuk repair for FREE, sepanjang hayat.
 Itulah yang membezakan Premium Beautiful dengan korset jenama lain.



Ke 3 adalah jenis Fabrik 
Fabrik Akwatek dan Akwadyne. Cuba fikir, kita perlu pakai korset ni selama 8 jam sehari. Jika produk yang…

Premium Beautiful Series

Image
Helloo... I would like to share with you  the Premium Beautiful Series!
Our *NEW Premium Beautiful known as Premium Beautiful Elegance. Specially design for busy women who want to wear premium beautiful every day!!
The material is more softer than Premium Beautiful Classic, but not doubt u must have both!!
For this month special, we offer you special rebate!! Get this offer while stock last! 
Contact Me :)

Latest Testimoni Premium Beautiful

Image
Helooooo Readers 
 Pernah pakai korset? Sekarang macam-macam jenis korset ada dipasarankan? Ada brand tu, brand ni..Siti nak citer sikit pasal korset ni. Nanti jgn tersalah memakai corset, takut mudarat pulak!!. Sebenarnya ramai orang tak tahu bahawasanya pakai korset yang tak sesuai akan membahayakan kesihatan.  Korset yang betul akan SERTA MERTA membentuk ~ pinggang yg ramping, payudara dan pinggul dan seterusnya belakang anda lurus dan bahu anda naik segak terbentuk, jadi anda akan mempunyai postur yg hebat dan sertamerta akan kurang tekanan pada otot belakang anda. Ramai pemakai korset juga melaporkan bahawa korset memberikan mereka keyakinan, jadi mereka merasa lebih sihat dan lebih cantik apabila memakainya. 
Haaaaaa...Kat sini nampakkan bukan sebarangan kita boleh pakai korset.. So kalau nak pakai korset yg mempunyai ciri2 tersebut pakailah korset Premium Beautiful kerana 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan. Kenapa Siti suggest korset Premium Beautiful?..Sebenarnya Si…

Premium Beautiful Elegance.

Image
Selamat Petang kesayangan semua :)
Semua orang tahu bahawa Premium Beautiful adalah korset kesihatan Nombor 1 di Malaysia dan mungkin satu-satunya di dunia. Disebabkan ramai yang bertanya Siti tentang Premium Beautiful Elegance., so petang ni kita lihat tentang kebaikannya & kelebihannya. Antaranya:-

Anda akan sentiasa kelihatan menakjubkan dengan kontur badan yang indah.
Premium Beautiful Elegance secara beransur-ansur meningkatkan bentuk badan sambil mengekalkan bentuk yang sangat menarik.


Kebaikan Susu Ibu dengan Premium Beautiful

Image
Hari ini Siti nak share tentang kebaikan Susu Ibu pada bayi. Sejak dulu lagi, susu ibu memang diakui mempunyai pelbagai nutrien penting diperlukan bayi untuk melindunginya daripada sebarang jangkitan dan penyakit. Antara kebaikan di dalam susu ibu termasuk antibodi, hormon, antivirus, antialahan dan antiparasit selain nutrien lain. 

Ada seorang ibu yang baru balik dari kerja…tengah mengeluarkan cooler bag  (yang digunakan bagi menyimpan susu perahan semasa di tempat kerja.  Ibu tersebut dilihat oleh jirannya(seorang makcik) lalu ditegur oleh makcik tersebut. “Ko bawak beg apa tu?”

Ibu tu menjawab. “Cooler bag simpan susu perahan semasa saya dekat ofis.”
Tau x apa makcik tu cakap?  “Eh.. kerja gaji ribu-ribu pun x mampu ke nak belikan anak susu tin???”
Nampak tak betapa sedikitnya ilmu tentang susu ibu yang ada pada makcik tu? Sedih tau… dan ini hanya 1 kisah… ada beribu2 lagi kisah yang menyedihkan tentang kekurangan ilmu pengetahuan tentang susuibu ni sampai ada ibu/ibu mertua/saudara-mara/…

Breast Jatuh!!!...tidak lagi dengan Premium Beautiful

Image
Topik hangat ni.. Breast jatuh...? Anda termasuk golongan yang mengalami masalah ini? 
Kena cari jalan penyelesaian untuk atasi masalah tu..sebabnya..try berdiri depan cermin dan tengok badan kita if breast jatuh..cantik ke x? Kita sendiri pun malu dan segan nak tengok apatah lagi suami kita kan.. mesti ada yang cakap 'ala laki aku xpernah komplen pon pasal breast aku walaupun dah jatuh' ..orang laki memang xkan tegur direct , yela kang merajuk susah plak..kita sebagai seorang isteri kena la jaga badan untuk suami..bila suami cari lain tahu pulak nak bising kan hihi..opsss bila tu dah jadi tak dapat la Siti nak menolongnye!!!...

Fakta yang menakutkan.  "Jika payudara anda jatuh 2cm, anda kelihatan tua 5tahun dari umur sebenar" erkkkk... Anda patut sedar dari sekarang. Masih belum terlambat. Belai balik imej anda. Tampak muda selalu. Premium Beautiful lah jawapnnya. Itulah Rahsianya. "muka cantik, tapi breast kecik macam budak darjah 6... atau.. "muka dah ala-ala …

Kelebihan Garlic Hai-O

Image
Assalammualaikum
Minggu ni siti nak share tentang GARLIC TABLET.Sebanarnya banyak khasiat yang terdapat pada Garlic ni..


Mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putihMenyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.Mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.Berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)Menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)Mengurangkan trigliserida.Tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.

Free Trip Europe Package!!..

Image
Assalammualaikum

Bulan July ni memang excited sangat sebab teruja dengan pakej baru yang ditawarkan oleh syarikat.   Belum pun terbang untuk pakej Shanghai tapi dah buka pakej ke Europe iaitu ♡Austria + Hungary ♡
Apa yang menarik di Austria & Hungary?

Austria adalah negara yang kaya dengan sejarah, tempat-tempat yang cantik, tradisi dan aktiviti-aktiviti yang berbeza dari suatu kawasan ke kawasan yang lain. Merupakan jiran Switzerland (terkenal dengan sukan musim sejuk) tetapi lebih popular untuk pelancong musim panas yang melawat bandar, kampung dan kawasan bersejarah sambil menikmati pemandangan indah Pergunungan Alps.
Hungary juga antara negara yang menarik untuk di lawati. Terdapat banyak destinasi, seperti gunung yang rendah di utara-barat, tasik dan sungai-sungai dari segala macam (termasuk Balaton - tasik terbesar di Eropah Tengah), dan banyak kampung-kampung yang kecil serta bandar yang menarik. Walaupun saiz yang agak kecil, negara ini adalah rumah kepada pelbagai Tapak War…

Salam Ramadhan 1435H

Image
Assalammualaikum
Sekejap je masa berlalu. hari ni dah 10 hari kita berpuasa.  Maaf terlewat mengucapkannya sebab kesibukan kerja di office.  Maklum la Siti masih lagi seorang pekerja di syarikat swasta.  Biznes tetap biznes.  Apa2 pun Salam Ramadhan 1435h dari #sitinorizamishakdotcom salah dan silap harap diampun. Semoga ianya membawa seribu keberkatan kepada semua. Amin!!..

Diamond Night 2014

Image
Assalammualaikum
Hari ini baru berkesempatan nak update tentang Diamond Night Event kat MIECC, Seri Kembangan sempena penganugerahan kepada Double Diamond Manager, Diamond Sales Manager & Car Fund Achiever. Walaupun baru 2minggu berlalu tetapi semangat dan keterujaan masih terasa. Bila tengok gambar-gambar semasa event ni memang semangat nak buat tu terbakar je!..

Special Promosi

Image
Assalamualaikum Blogger
Firstly, Siti nak ucap terima kasih banyak-banyak pada customers yang beli product kesihatan dan kecantikan dari Hai O dengan saya... terima kasih semua... Haa...hari ni Siti nak update semua promotion dari Syarikat Hai O sendiri kepada semua customers! So bila syarikat buat promotion macam ni, memang sangat berbaloi harganya. kene grab peluang ni :)


Beli 4 PantaZ Iced Jelly dapat percuma 1.

Beli 3 BVSM, Unit yang ke 4 hanya perlu bayar RM300.  Haa, tilam BVSM ni boleh beli dan share dengan family,  kawan-kawan, adik-beradik sebab  harga dia sangattt murah daripada biasa.

Beli 4 percuma 1. Khas bagi mereka yang menggemari  23 Fruit & Vegi Mix Juice

And lastly, Beli 5 percuma 1  Bio Velocity Alfalfa Concentrated

Ok, kalau ada sebarang pertanyaan dan nak order, boleh PM siti ;)