TESTIMONI BIO VELOCITY Sleep Mate

 

Semoga lebih banyak manfaat yang diperolehi oleh semua orang dari 
BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Ingat....BVSM bukan ubat.
Ia hanyalah rawatan alternatif dan merupakan terapi tidur yang menggunakan tenaga tulen semulajadi matahari dan garam laut. Ia digunakan sebagai pelapik tilam dan anda berbaring serta tidurlah di atasnya.

Minumlah banyak air kerana teknologi BVSM akan memperbetulkan sistem saraf dan fungsi organ di dalam badan secara perlahan2. Kesannya berbeza antara seorang dengan yang lain kerana badan manusia itu sendiri nyata berbeza.

 
»»»} Testimoni Kencing Manis
Dah Stop Insulin

 
Alhamdulillah, dengan izin Allah..

BABY ANDA KENA DEMAM KUNING?
DAPATKAN PELAPIK TILAM BERTEKNOLOGI BIO VELOCITY..


TIDAK menggunakan Elektrik..TIDAK menggunakan Bateri..TIDAK menggunakan Magnet..
100% menggunakan Cahaya Matahari --> Cahaya Allah Taala..

>>> Boleh digunakan sebagai ALAS CADAR..>>> Boleh dijadikan SELIMUT..>>> Boleh dijadikan BANTAL..>>> Berukuran QUEEN SIZE..
 FUNGSI BIO VELOCITY..
>>> Anti Radiasi>>> Meningkatkan kadar METABOLISMA..
>>> Menguatkan sistem IMUNISASI..
>>> Kadar penyerapan Nutrient pantas dan Proses Penyembuhan cepat berlaku...

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM..KAU BAGI KESAKITAN..KAU KURNIA PENYEMBUHAN..Aamiin...

 
 MACAM2 SAKIT SAYA ADA, DAH MACAM2 UBAT DAN CARA
PERUBATAN YG SAYA USAHA...

Pn Rozita..SEORANG PENJAWAT AWAM
"Saya mengidap SLIP DISC..sebelah kanan badan sya ada problem..KEBAS.Ada ketika saya ada terlalu banyak masalah kesihatan..saya disahkan doktor mengidap BRONGKAITIS..BATU KARANG dlm hempedu Period saya dah setahun setengah tiada..Badan saya memang tak sihat sesangat..saya mencari2 dan sentiasa berusaha...utk buat rawatan Alhamdulillah saya mula cuba guna BIO VELOCITY SLEEP MATE..mudahnyerr TIDUR JERR!!..Segalanya berubah..badan saya jadi ringan semacam saya dah lebih kurus..perasaan...period saya tetiba turun semula..banyaknya macam boleh perah fresh blood... alhamdulillah
kini SAYA RASA SGT SIHAT..ALHAMDULILLAH..jomlah cuba..lps ni share, benda baik..Allah pasti balas yg baik!"

http://1.bp.blogspot.com/-Auhq_VrrqeQ/UhVzImNJ1zI/AAAAAAAAGJ4/n6Xu4d-XQDY/s400/BV+-+002.png
    ■ Nama: Puan Siti Hazirawati bte Tity
Pekerjaan: Pakar Runding Kecantikan
Masalah: Demam Panas


Ruan Hazirawati mengalami demam panas dan bisul dibelakang badan membengkak. 
Selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate, suhu badan akibat demam panas menurun dgn cepat n bengkak bisul beransur2 surut dlm masa 2 hari...

 

 ■ Puan Jamilah hilang daya ingatan akibat tekanan perasaan hebat selepas kematian suami 3 tahun lalu. Syukur, Alhamdulillah kini beliau pulih sepenuhnya. Pemulihan secara semulajadi tanpa suntikan ubat2an n dadah... hanya dengan BIO VELOCTY Sleep Mate!
Tahukah anda BIO VELOCTY Sleep Mate ini adalah anti bacteria, high quality n anti GARAVITI?! Tahukah apa makna anti graviti?! Di Malaysia graviti lebih tinggi berbanding di Mekah. Bila kita berada di sana kita rasa lebih tenang dan tak rasa tekanan berbanding di Malaysia. So kesimpulannya kalau tidur atau bersandar BIO VELOCTY Sleep Mate kita akan rasa lebih tenang dan kurang tekanan...


 

 ■ Nama: Rosnah Binti Haji Mohd Saad
Pekerjaan: Surirumah
Penyakit: Strok


Puan Rosnah ditahan di Wad ICU selama 1 bulan kerana diserang strok. Kaki kanannya tidak boleh bergerak dan terpaksa menggunakan sokongan kaki. Dengan terapi BVSM beliau kini mampu berdiri dan berjalan tanpa alat bantuan. Penglihatan beliau juga semakin baik dan tidak lagi menggunakan cermin mata yang telah beliau gunakan selama 33 tahun yang lalu.


 
■ Nama: Sarjan Tarmizi
Pekerjaan: Polis
Penyakit: Lumpuh


Sarjan Tarmizi mengalami lumpuh dari paras pinggang hingga ke bawah setelah mengalami kemalangan. Beliau telah disahkan oleh doktor sebagai orang ketidakupayaan kekal [OKU]. Beliau kini mampu berjalan kembali setelah menggunakan terapi Bio Velocity Sleep Mate pada hari ke 25.


 

 ■ Nama: Puan Rima
Pekerjaan: Polis
Masalah: Migrain [kritikal]

Ruan Rima mengalami migrain serius sejak 11 tahun lepas.
Beliau selalu menghantukkan kepalanya ke dinding utk menghilangkan kesakitan. Dengan terapi Bio Velocity Sleep Mate, beliau pulih dalam masa 5 hari. Sehingga kini, beliau tidak mengalami sakit migrain lagi.


 

 ■ Nama: Nur Adelia Qysara Bte Wan Azlan
Masalah: Otot Mata Lemah [Saraf Mata]

Adik NurAdelia mengalami masalah pada otot mata [ptosis] kanan sejak lahir. Masalah ini menyebabkan mata sebelah kanan beliau kelihatan sepet. Doktor tidak dapat mencadangkan apa2 rawatan sehingga beliau dewasa [bedah].
Dengan terapi Bio Velocity Sleep Mate, otot matanya menjadi kuat dan mata terbuka seperti bayi normal selepas menggunakannya pada hari ke 2.


Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee