Pelapik Tilam AJAIB!!.. (BVSM)

Assalamualaikum...

  Siti nak kongsikan satu lagi produk HEBAT dengan u olls yang memang gojes......

 Apakah itu???
*
*
*
BOI VELOSITY SLEEP MATE atau pelapik tilam AJAIB

 www.mizahadi.com

BIO VELOSITY SLEEP MATE ialah PELAPIK TILAM yang direka KHAS untuk memenuhi keperluan individu, iaitu menolong MEMBETULKAN FREKUENSI yang TIDAK BAGUS atau TIDAK HARMONI, MENUETRALKAN GELOMBANG BERBAHAYA sambil MENGUATKAN GELOMBANG POSITIF yang membentuk AURA SIHAT dalam sesuatu kehidupan. Di dalam erti kata yang lain, badan kita mencapai tahap kesihatan yang sempurna. Apabila bangun pagi, kita akan berasa lebih sihat, cergas dan bertenaga. Dengan penggunaan masa yang panjang, ianya memberi manfaat kepada sistem imun badan dan hidup yang lebih bermakna.
BIO VELOSITY SLEEP MATE 

  • Satu teknologi terbaru dan mudah bagi kita untuk mendapat KEBAIKAN GARAM BULUH dan TIDUR yang BERKUALITI.

  • Sulaman benang berupa sutera halus yang diberikan SUNTIKAN GARAM BULUH (bersifat ALKALI) semasa proses tenunan.

  • GETARAN TENAGA dapat terhasil daripada TENUNAN BENANG GARAM itu dan ditambah nilai dengan teknologi NANO dan INFRA-RED.

  • Aura TENAGA dari TUBUH yang negatif akan dinyahdiscajkan dengan cepat dan meningkatkan medium energy dengan banyak walaupun hanya menyentuh tilam  BIO VELOSITY SLEEP MATE.
www.mizahadi.com

 www.mizahadi.com
 
 
 


 
 
www.mizahadi.com
 
 www.mizahadi.com
 

 

  

 
 
 

 


Kesihatan yang baik tidak dapat dibeli dengan wang ringgit. 
 

 
 
 

 
Sangat-sangat berbaloi untuk memiliki BIO VELOSITY SLEEP MATE di rumah anda kerana HARGA yang MAMPU MILIK dan KEBAIKAN serta MANFAAT yang diperolehi kepada kehidupan seharian kita, bukan kepada keluarga kecil kita sahaja tetapi juga kepada KEDUA PERMATA HATI kita - AYAH dan IBU..... Tanpa mereka siapalah kita di dunia ini. Jadi, inilah salah satu cara kita ingin menunjukkan kasih sayang kita kepada mereka. Seiring dengan umur mereka yang semakin lanjut, kesihatan perlu diberi perhatian sepenuhnya supaya mereka dapat menikmati indahnya kehidupan disamping orang-orang tersayang disekeliling mereka. 
To Order, contact me!!
~LOVE~Comments

Unknown said…
Kalau tidur ni mesti bestkan...
Hanya pandang 10 Saat pada PELAPIK TILAM BIO VELOCITY tu,dah dapat rasa Peningkatan Tenaga, Belum sentuh, belum Sandar belum Tidur baru pandang je...Itulah keistimewaan Tenaga CAHAYA MATAHARI waktu dhuha & garam LAUT dalam..Nak pandang, nak rasa atau nak Sandar Boleh buat appointment. Text me 012-9257634

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee