Posts

Showing posts from February, 2013

Beauty Healthy On Bella Awards

Image
Hai frenz!!... jangan lupa tonton yeer!!.. Sabtu nie 2hb March 2013 “ Bella Awards at NTV7” “Red Carpet 8.30pm & LIVE 9.00pm” Special tu sebab ada…. our bisnes Premium Beautiful on Bella Awards..n our Best Mentor @Hanis Haizi.. cer cari dalam Google Hanis Haizi sure keluar dah macam Artis yooo....^__^  Our mentor, Hanis Haizi ..baru je hadiri Beautytalk on Bella NTV7,  tayangannye!!..Nantikan 2hb March nie.. dalam pasaran sekarang,cerita HanisHaizi dah  keluar magazine NONA, HARMONI...n terbaru photoshoot magazine Covergirl.. From ZERO to HERO...Dgn biz Premium Beautiful, beliau transform 360 darjah daripada biasa-biasa ke luar biasa..  Mentor yang tak pernah kenal erti jemu mendidik kami,  memberi ilmu dan tunjuk ajar..  Thank u so much!  Bangga dengan perjalanan hidupnya...  Wanita mesti boleh!! Ini pic Hanis otw to photoshoot magazine Covergirl.. Our Product- Corset Premiu

BBplus ~Cantik Luar & Cantik Dalaman~

Image
Salam Sayang…Semoga u olls berada dalam keadaan sihat & ceria selalu… Minggu ini siti nak berkongsi ttg Kelebihan BB Plus Collagen.. pasti ramai yang tercari-cari collegen yg terbaik untuk diri sendiri.. Ayuh kita fahami dulu fungsinya sebelum meminumnya..

Kasihilah jika ingin Dikasihi

Image
Hai kawan2..dah habis cuti raya cina ke?..  Ada yang dah mula kerja &  ada yg masih bercuti.  Yg dah habis cuti, berhati-hati dalam perjalanan sehingga tiba ke  destinasi masing-masing. Okeylah..kat sini siti copy & paste je cerita nie... Suka sbb banyak  pengajaran yg kita bole dapat dari cerita nie... Hargailah kedua ibubapa kita & berbaktilah kepada mereka  Ayuh kita baca ...renung2kanlah :) * * *   *****************************************************

NONA March / Hanis Haizi

Image
Horeeyyy!!... kali nie siti nak berkongsi dgn u olls semua ttg   Majalah NONA keluaran March 2013 .. Specialnye sebab ada USAHAWAN muda yg berjaya iaitu our mentor     “CDM Celebrity iaitu CDM HanisHaizi” Satu demi satu kejayaan yg beliau ciptakan..  Nak tahu citernye lebih lanjut kenalah dapatkan majalah NONA sekrg juga… Hurry, hurry, hurry!!!… Hebatkan!!!...  lihatlah baju yang CDM Hanis Haizi pakai.. dari designer Datuk Radzuan Radziwill tuuu….  begitulah hebatnye juga handbag’s & kasut-kasut yg CDM Hanis miliki Teruja tengok nie… Okeylah u olls…get one Majalah NONA today!!...