Posts

Showing posts from 2013

Terbaru untuk Enjin Kereta Anda ~ JTX1000 Gold

Image
Hi Semua, minggu ni Siti nak share tentang product terbaru iaitu "Minyak Enjin JTX1000 GOLD"
Minyak nie sesuai untuk semua jenis kereta, tak kira lah sama ada model Mercedez, BMW, Honda, Toyota, Proton, Perodua dan lain-lain boleh guna JTX1000 nie.

Hollywood Theme ~GLAM Dinner 2013 ~

Image
After Majlis Ulangtahun Hai-O, kami Glampreneurs raikan kejayaan CDM yang dapat award pulak. GLAM Dinner Theme Hollywood kat Marriot Putrajaya. Sangat best, semua glamour ala-ala retiss. Food sedap, live band performance best, event yang tak dapat dilupakan.


Majlis Ulangtahun Hai O ke 21

Image
Assalamualaikum & hello to all my beloved reader's
Apa khabar semua!.. hope semua sihat & happy dengan aktiviti harian. Hari ini Siti free sikit, baru nak update my blog. Sorry diatas kesibukan yg melanda dalam kerja harian. so, hari ini Siti nak share ttg cerita dalam  Majlis Ulangtahun Hai O ke 21 baru-baru ini.  Excited kami celebrated ramai-ramai dalam
Dewan MIECC kat Mines Sri Kembangan.  
Jom!!.. kita lihat apa aktiviti yg ada kat dalam majlis tu. 
On that day, ada launching 2 new products.  iaitu:-
Premium Beautiful Elegance & JTX Turbo Extreme 1000 Gold

Sambutan Majlis Ulang Tahun  Hai-O mendapat liputan dalam akhbar  Berita Harian 9th November 2013.  Sudah 21 tahun dalam Malaysia and still standing strong.  Tahun lepas buat celebration di Stadium Melawati Shah Alam. But this year kat Mines.

Rahsia Herba Maharani

Image
Herba Maharani adalah produk HEBATkerana:-
MENJAGA KESIHATAN WANITA Mengawal atur KITARAN HAIDMengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)MelegakanSENGGUGUTMencegah jangkitan KULAT dan FUNGUSMengatasi masalah KEPUTIHANMenghentikan PENDARAHANMembantu melegakkan SAKIT PINGGANGMelegakanMIGRAINMelegakan sindrom MONOPAUSMengurangkan masalah PERPELUHANmalam

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Image
Kali nie nak cerita tentang MAHARANI? Tahu tak apa ituHERBA MAHARANI?? Alahai..rugilah sungguh kalau tak merasai kehebatan herba Maharani ni. Siti akui,sebagai pengguna tegar!! MAHARANI adalah herba yg TERBAIK!!! Kenapa kata begitu..sbb dah ramai testimoni yg ada.  Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani"


“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain). Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.

Pelapik Tilam AJAIB!!.. (BVSM)

Image
Assalamualaikum...
  Siti nak kongsikan satu lagi produk HEBATdengan u olls yang memang gojes......
 Apakah itu??? * * * BOI VELOSITY SLEEP MATE atau pelapik tilam AJAIB

BIO VELOSITY SLEEP MATE ialah PELAPIK TILAM yang direka KHASuntuk memenuhi keperluan individu, iaitu menolong MEMBETULKAN FREKUENSI yang TIDAK BAGUSatau TIDAK HARMONI, MENUETRALKAN GELOMBANG BERBAHAYAsambil MENGUATKAN GELOMBANG POSITIFyang membentuk AURA SIHAT dalam sesuatu kehidupan. Di dalam erti kata yang lain, badan kita mencapai tahap kesihatan yang sempurna. Apabila bangun pagi, kita akan berasa lebih sihat, cergas dan bertenaga. Dengan penggunaan masa yang panjang, ianya memberi manfaat kepada sistem imun badan dan hidup yang lebih bermakna.

Info ~ Senaman Kempiskan Perut

Image
Memiliki perut yang kempis serta langsing memang menjadi idaman setiap wanita. Bagi mencapai objektif untuk mengempiskan perut, berikut adalah 4 jenis senaman yang boleh anda amalkan setiap hari tanpa perlu memakan ubat, tidak perlukan kos hanya :

TESTIMONI BIO VELOCITY Sleep Mate

Image
Semoga lebih banyak manfaat yang diperolehi oleh semua orang dari  BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)
Ingat....BVSM bukan ubat.
Ia hanyalah rawatan alternatif dan merupakan terapi tidur yang menggunakan tenaga tulen semulajadi matahari dan garam laut. Ia digunakan sebagai pelapik tilam dan anda berbaring serta tidurlah di atasnya.

Minumlah banyak air kerana teknologi BVSM akan memperbetulkan sistem saraf dan fungsi organ di dalam badan secara perlahan2. Kesannya berbeza antara seorang dengan yang lain kerana badan manusia itu sendiri nyata berbeza.

Ayam Hitam Yuji Dalam Ramuan Herba Maharani

Image
RAMUAN ■ Ayam hitam, 'Wuji' atau nama saintifiknya Gallus Gallus Domesticus yang disahkan cara pengambilannya mengikut hukum Islam. Ayam ini berbulu putih seperti salji. Isi, tulang dan kulit berwarna hitam. Berkuku lima pada setiap kaki. Terdapat seakan mahkota kecil di kepalanya sama seperti burung merak. Diternak di ladang khas milik sepenuhnya oleh Tong Ren Tang.

■ Tanduk Rusa yang disahkan cara pengambilannya mengikut hukum Islam.
■ Tulang sotong yang disahkan cara pengambilan mengikut hukum Islam.
■ 12 herba terpilih yang ditanam di ladang khas Tong Ren Tang yang terpelihara.
- Penanaman tanaman lain pada musim penumbuhan herba Cina adalah dilarang agar tidak mempengaruhi kualiti tanah dan kualiti produk.
■ Sumber laut terpilih.

Sejarah MAHARANI

Image
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada fomula tradisional Bai Feng Wan pada masa Dinasti Ming.

Ia dihantar dari farmasi di raja ke Beijing Ton Reng Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana Maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.


Khasiat AYAM HITAM dlm HERBA MAHARANI

Image
HERBA MAHARANI mengandungi 16 jenis ramua herba cina dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama. Pati ayam hitam dikenali sebagai Bai Feng Wang.
Ayam hitam ini digunakan sebagai amalan traditional oleh orang Cina, Melayu n Indonesia. Khasiat ayam hitam ini sebenarnya sangat banyak untuk wanita yg telah berkahwin n terutamanya yg telah melahirkan anak.
Ayam hitam ini memang hitam [hitam legam]. Ini kerana daging, bulu, kaki, mata, paruh n kulit semuanya hitam! Tulang ayam ini juga sedikit kehitaman dan berbeza skali dgn ayam bandar atau ayam kampung.

Khasiat Mineral Coffee

Image
Dengan adunan bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semula jadi dari Korea, Kopi Mineral dengan aroma istimewa merupakan sumber bagi magnesium yang menggalakkan  penyerapan dan pengekalan kalsium. 

Mulakan Business Dengan MINERAL COFFEE

Image
Ada good news??


Entry kali ini Siti nak cerita tentang Mineral Coffee.   Anyone coffee lover here? 

The most exciting part is, with MINERAL COFFEE, u can fly to GOLD COASTfor free!! 

Unsangkarable rite?  Yes, true.
This package is very suitable to students, housewife and everyone yang sedang mencari side income to upgrade your life.  Boleh juga buat bayaran untuk PTPTN. 
Bayaran untuk belanja seharian di college.  Modalnya sangat rendah uolls.  



Happy 1st Anniversary GLAM

Image
Alhamdulillah! Sudah setahun GLAM tertubuh di TTDI..syukur sangat dan rasa sangat bangga dengan pencapaian GLAM..Semoga GLAM terus sukses dan sentiasa mmembantu usahawan-usahawan seperti kami. AMIN!!...   Tahniah GLAM!!!... 

Ramadhan GLAM ~ Amal Project

Image
Salam Ramadhan Semua!!..
Bermula 1 Ramadhan hingga 1 Syawal. Satu project bantuan derma ke saudara-saudara Islam kita di Syria dipanggil - Amal Project akan dijalankan.

InsyaAllah dengan setiap pembelian mana-mana produk sebanyak RM1 akan disalurkan kepada - Tabung Amal Project. 
Sama-sama kita jalankan tanggungjawab kita. Membeli sambil menderma.. Semoga lebih dimurahkan rezeki pada kita di masa akan datang.. InsyaAllah.
Contact email seperti tertera dalam gambar  atau terus hubungi Siti untuk info lanjut..
Call/sms 012 - 925 7634 
WeChat/WhatsApp 010-566 805

Shampo Badan Premium Beautiful – Kaya Dengan Vitamin

Image
Rangkaian Siri produk penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Perapi Rambut, Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan tekanan dan memberikan keseimbangan secara semulajadi dengan haruman.

Fungsi Bio Velocity Sleep Mate

Image
Bio Velocity Sleep MateUntuk tidur yang Berkualiti dan Menberi Tenaga Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate: meningkatkan metabolismamengaktifkan fungsi-fungsi selmelancarkan peredaran darahmeningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imunmeningkatkan tahap medan tenagamenstabilkan emosimengurangkan tekanan dan bebanbersemangat dan bertenagamenggalakkan fungsi jantungmelegakan kepenatan dan keletihanmeningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadimenggalakan tidur yang berklualiti dan sihat sepanjang hari

Business Tips from Hanis Haizi!

Image
Pesanan buat my beloved business partners..  or soon to be my business partners..

Free Trip Holiday - NEW PACKAGE OPEN

Image
Salam my beautiful reader!!!..

Wauuu!!!....ada Good News form company. Memang teruja sangat sampai termimpi2 berada kat sana..hik3 Apa tu..jom kita tengok pic kat bawah ni..Jeng..jeng..jeng >>> * ** ***


GLAM Expansion!!

Image
GLAMnow expand to all around Malaysia... Yehooo!!… Apa tu? Nak tahu tak,sebelum nie kami akan ke GLAMprenuersdi TTDIuntuk dapat segala ilmu free dari mentor-mentor.  Kira central/gudang ilmu kat sanalah….  Tapi sekarang tak payah susah payah untuk hadiri kelas sebab GLAMcome to you..
✈✈✈✈

Our Beautiful Journey - GLAM UTARA

Image
Assalamualaikum!!.. 

Alhamdulillah team Beautilicious telah berjaya menubuhkan GLAM UTARA . Kami yang zone Perlis, Kedah, Penang & Perak semuanya dapat berkumpul untuk menimba ilmu yang dicurahkan oleh CDM jemputan.  Kalau uolls nak tahu, sebelum ni GLAM hanya diadakan di TTDI, Kuala Lumpur namunGLAM semakin hari semakin berkembang dan mendapat nama di area Utara & Selatan...bukan saja di zone utara, malah di Johor GLAM Selatan & KelantanGLAM  Pantai Timurjuga telah berjaya ditubuhkan. 
Siti tidak melepaskan peluang & ini 1st time Siti hadir dalam majlis ilmu GLAM Utara yg diadakan di Dewan Hotel Seri Pauh, Seberang Prai. Mari kita lihat apa yg Siti dapat masa kat dewan tu..Excited tau nak dpt ilmu free nie...hik3 * ** *** 
Emcee GLAM Utara DDM Nurul Ain Zulkarnaind.. muda tapi berjiwa besar.

Congratulations!! CDM Shaliza Aziz

Image
Salam reader!!!  Hope semua sihat dan ceria hendaknya.
Entry kali nie, Siti nak kongsi citer tentang mentor Siti iaitu 
CDM Shaliza Aziz
di atas kejayaan beliau yang berjaya memegang jawatan tertinggi dalam 
GLAM biz,iaitu:-
CROWN DIAMOND MANAGER

Testimoni Keajaiban Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Image
Entry ni Siti nak share testimoni mengenai
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)..
Bio Velocity yang kini menjadi our killer product selepas Premium Beautiful.. 
Sebulan sahaja boleh dapat berpuluh order dari customer.... *****************************************************************
Testimoni 1 : 
Aura pulih hanya satu malam tidur bersama BVSM..
 ( Puan Aida )
Sebelum ni saya sukar TIDUR.. sering letih dan tidak bermaya.. rasa kurang berkeyakinan pada diri sendiri.. Mudah marah..sering stress.. sukar untuk fokus dan cepat putus asa.. macam-macam masalah kesihatan yang datang.. Asyik gaduh je dengan suami.. Yang paling menggusarkan keadaan kewangan semakin merosot.. Projek tak close, produk tak laku.. Kawan-kawan macam menjauhkan diri.. Semua benda buat tak jadi.. Rupanya berpunca dari AURA saya yang mengecil dan merosot..

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash

Image
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. 


Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.

Marine Essence Syampu Berkhasiat

Image
Sekarang Malaysia dilanda dengan fenomena Marine Essence Beauty Bar aka Sabun Hijau/Sabun Ketiak hingga kehabisan stok di mana-mana stokis.. 

Kenapa stok kehabisan?

Sebab Sabun Hijau ni sangat bagus dan berkesan.

Special Promotion During School Holiday!!

Image
 Special PROMOTION!! PREMIUM BEAUTIFUL
*This promotion is for Cash and Credit Card buyers only and while stocks last.

Dilanjutkan yer!!.... sebab permintaan ramai! Until  08th JUNE 2013 only. Premium Beautiful SPECIAL PRICE. Call/SMS 012-9257634NOW!!...  Di sini Siti nak share tentang kelebihan Premium Beautiful.

Pre-Order Marine Essence Beauty Set

Image
PRE-ORDER MARINE ESSENCE BEAUTY SET
1- SOAP BEAUTY BAR
2 - HAIR SHAMPOO
3 - BODY WASH 
NOW OPEN !!! To order & Info just Call/sms 012 - 925 7634 WhatsApp 010-566 8059 @ pm kat fb : Siti Norizam Ishak

GLAM New Addition

Image
Actually  supposed updated entry ni dah lama sangat.. but asik lupa je. So many events happening, alhamdullilah GLAM kini bertambah lagi CDM, bukan sorang, but 3 orang tau!! Syukur dan Bangga dengan kejayaan-kejayaan rakan kongsi! Meraikan kejayaan seseorang itu adalah untuk memberi inspirasi kepada diri kita n sahabat yg lain.. Why orang lain boleh mencapai kejayaan, tapi bukan kita? For me, jika kita mahukan sesuatu, insyallah kita boleh... Percaya pada diri, kerana Allah sentiasa disisi kita..
Entry ni credit to our mentor, Hanis Haizi...

Testimonial - Marine Essence

Image
Sejak kebelakangan ini, Sabun Marine Essence dilanda TSUNAMI.  Jualan dari luar jangkaan, demand melebihi supply!
Hebat bukan?! All this because Marine Essence Beauty Bar.  MarineEssencedirumus khas denganGlycerin,Minyak TeaTree,AloeVera,
Pu-erhteh,LiqouriceExtract,Garam Buluhdan VitaminE.

Dengan hargaRM105untuk3 baradalah bernilaisetiap sen anda!

Marine Essence - Cecair Mandian Berkhasiat

Image
Fungsi sama dengan Marine Essence Beauty Bar tetapi diperbaharu. 
Cecair mandian yang  menggabungkan teknologi inovatif dengan ... 
Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit.

FREE TRIPS | London & Paris Part 2

Image
Continue citer dari Part 1, sbb ada pengalaman yang sangat best nie.. LONDON & PARIS memang idaman semua orang termasuk Siti sendiri, yelaaaa.... Paris n London tuu kota romantik gituw.. InsyaAllah, ada rezeki sampailah tapi tak surelah bilakan..hik3 Nie pic kat kota London...3 days in London, ayuh layan jap!!...Credit to Sha Khalid, Shaliza Aziz & Hafiz Atan...

The Man behind the success of GLAM...

Image
CDM Razali Zain Ain't no other man can stand up next to you Ain't no other man on the planet does what you do You're the kinda guy a girl finds in a blue moon You got soul, you got class, you got style with your bad ass Yeah aint no other man! Today I would like to share with you guys, the MEN behind GLAM! CDM Razali Zain, he is the master mind behind all the GLAM establishment. He is the Principal Manager and Co-Founder of Green Leaders Academy Malaysia. He has been doing the business 3 years full time.

Price Korset Premium Beautiful

Image
Salam readers semua.. Sejak kebelakangan ni, ramai yg sms @ pm kat fesbuk bertanya tentang harga corset Premium Beautiful. So..kat sini, siti nak explain serba sedikit mengenai harga korset ni yer.. Premium Beautiful ni actually ada 3 pieces iaitu Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle. Uolls boleh beli setiap pieces asing2, tapi kalau beli satu set harga Premium Beautiful lagi murah tau. Hehehe…

FREE TRIPS | London & Paris Part 1

Image
Dah lama tak update blog…sowei lah yer!!.. Kebelakangan nie Siti tersangatlah busy dengan kerja-kerja opis. Maklumlah kerja makan gaji nie kena ikut masa. Kali nie Siti nak citer Free Trip ke London/Paris. Bukan siti pergi tapi leader2 GLAM. InsyaAllah next trip dapatlah join diorang. Uolls doa-doakanlah yer!! he3 Actualy, my mentors, semua sudah balik Malaysia..tapi aura London Paris trip tak habis lagi.. 

Rahsia Beauty Bar Marine Essence Kepada Wanita dan Lelaki

Image