Kejayaan Hai-O Marketing
Sebut je HAI-O mungkin ramai yang dah tahu ..merata tempat orang boleh buat bisnes ni..termasuk la Siti sendiri..KENAPA???Kami percaya pada syarikat yang sangat2 KUKUH dan STABIL.Kalau dulu just tahu nama je..tapi langsung tak tahu ape2 pun pasal syarikat..Sehingga lah diperkenalkan oleh my leader yong and kak ieja & fiza Dan lepas tu dikenalkan pada MENTOR yang sangat2 disanjungi iaitu kak ana,kak hanis,kak sha,n ramai lagi..mereka semuanya JUTAWAN2 yang dilahirkan dari syarikat yang sama..walaupun berlatar belakang yang berbeza..
 
Anugerah “ Best Under A Billion” kepada Hai-O Enterprise Berhad di atas pencapaian “200 Syarikat Kecil dan Sederhana Asia yang Cemerlang” oleh Forbes Asia. Anugerah ini disampaikan oleh Christopher Forbes, Naib Pengerusi Forbes.
~28 Nov 2007~

 
 

 
Penganugerahan Khas kepada Hai-O Marketing Sdn Bhd di atas “Sumbangan ke Arah Melahirkan Masyarakat Perdagangan dan Perindustrian Bumiputra” oleh Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi. Penghargaan Khas ini disampaikan oleh YAB Dato’ Seri Abdullah Ahmad Badawi, semasa menyandang jawatan Perdana Menteri Malaysia.
 Itu je yg dpat siti share dgn uols ttg HAI-O. Satu2 syarikat yg hebat yg melahirkan ramai jutawan2. kalo nak berbizness mesti tahu background company bru join...Just follow org2 yg dh b'jaya, maka kita pun pasti b'jaya mcm mereka. InsyaAllah...
Sebenarnya,banyak lagi AWARD yang syarikat dapat..Tapi yang paling penting sekali.Kita lah..yang dapat pulangan dari hasil kerja kita sendiri..
Anda???Bila lagi??Mulakan langkah pertama dengan GLG Group..Kita akan sama2 genggam $$$$ ..Bersama-sama ke puncak jaya.. 
JOIN US NOW!!!!....
*  Kenali Profil Syarikat
*  FAQ: Business Oppurtunity With Premium  Beautiful
*  Senang Ke Nak Jual Premium Beautiful? 
*  The Power of GLAM !
*  Here We Go !!
*  Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !


 Just call @ sms to set appoiment:-
~012-925 7634~
fb: Siti Norizam Ishak

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee