Hebatnya Premium Beautiful Di Bulan Ramadhan


Salam semua …
Wahh!!! Semakin hampir kita kepada Ramadhan ye. Cepat sungguh masa berlalu. Tentu ramai yang excited menunggu bulan yang penuh keberkatan & murah rezeki ni. Dikesempatan ini Sit nak ucapkan selamat menyambut bulan pose pada semua umat Islam. 

Since dah nak puasa ni, Siti nak share sket kelebihan memakai Premium Beautiful ni semasa bulan pose .. So jom tengok ape kelebihan lain ye .. sama-sama share, sama-sama pakai Premium Beautiful .. confirm tak menyesal …

1. Mempercepatkan penurunkan berat badan

Tubuh secara automatik akan mencari sumber energi di dalam badan iaitu lemak, semasa berpuasa energi yang masuk akan berkurangan. Biasanya berat badannya akan berkurang sampai 2- 4 kg (average). 

Tapi, kalau pakai Premium Beautiful semasa berpuasa, pengaliran darah dalam badan menjadi lebih lancar, maka penurunan berat badan lebih cekap lagi, double than average 4 - 8kg


2. Mengeluarkan toksid /racun dalam badan

Berpuasa selama 30 hari dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit.

Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).


3. Mencegah stroke

Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.


4. Pemberanakkan sel-sel baru lebih cekap

Rasa lapar membuat organ internal didalam tubuh bergerak dan bereaksi ‘melahap’ sel-sel rosak demi memenuhi keperluan makanan. Seterusnya, tubuh akan segera menggantikannya dengan sel-sel baru, agar bisa kembali berfungsi.


5. Memakai Premium Beautiful semasa berpuasa dapat mengekalkan kecergasan badan tanpa rasa kelaparan dan kehausan yang melampau.

Ini adalah kerana kesan grip dan mendakap kemas perut membuatkan anda akan sentiasa rasa kenyang dan bertenaga. Berat turun ke berat ideal. Bentuk badan menjadi 'fit and firm' ala-ala anak dara dulu ;-)


So pada u olls yang nak rasa kehebatan Premium Beautiful ni, jom calling2 Siti cepat untuk dapatkannye supaya boleh dapat 1 set untuk pakai semasa bulan pose ni nanti..

~012-9257634~
Fb:  Siti Norizam Ishak

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee