KEBAIKAN “FAR INFRA RED RAYS”Kebaikan F.I.R rays yang terjalin di dalam KORSET PREMIUM BEAUTIFUL..
Ciptaan pakaian dalam alaf baru ini adalah dari hasil gabungan bagaimana teknologi dari 3 negara berteknologi tinggi dunia iaitu German, Amerika Syarikat dan Jepun.

F.I.R adalah sejenis gelombang @ cahaya yang tidak nampak yang mana boleh menembusi lapisan kulit sedalam 7cm–9cm dan menggetarkan cecair dan molekul di dalam badan. Kajian biologi mendapati bahawa gelombang F.I.R antara 4 -16 mikron boleh memberi faedah terapi yang terbaik kepada badan manusia.

F.I.R menghasilkan haba yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.
Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. F.I.R memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.
KORSET LENGKAP PREMIUM BEAUTIFUL terbahagi kepada 3 bahagian yang mana setiap satu mempunyai fungsi dan kebaikan pada tubuh badan kita.

BAHAGIAN 1 (LONG BRA@BRA PANJANG)

1. Mengelakkan bengkak susu (capillary effect from chitosan) kepada ibu-ibu yang menyusu badan.(Terlalu ramai yang memberi alasan kepada saya tidak mahu memakai Korset ini kerana mereka sedang menyusu badan, tanpa mereka sedar..mereka sebenarnya lebih memerlukannya sewaktu tempoh menyusu itu terutama pada ibu-ibu yang baru melahirkan bayi sulung dan menyusukan bayi adalah perkara baru pada mereka)
2. Mengelakkan mastitis bernanah.(Gejala ini terjadi apabila bengkak susu menjadi semakin teruk dan bertukar menjadi nanah dan boleh mengakibatkan kanser payudara)
3. Menyokong payudara yang terlalu besar dan secara tidak lansung mengelakkan sakit dibelakang bahu.
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang terlalu kecil.(Kepada wanita yang berkeinginan memiliki payudara yang seimbang dengan tubuh anda ini adalah cara yang terbaik untuk membesarkan payudara secara semula jadi TANPA pembedahan atau silicon, biasanya mengambil masa lebih kurang 4 bulan dengan pemaikaian yang berterusan)
5. Meransang pengeluaran susu Ibu.
6. Mengelakkan Gastritis @ Gastric dengan mengurangkan tahap asid dalam badan
7. Dapat mengawal lebihan lemak di belakang badan.
8. Kurangkan lelah@asthma.

BAHAGIAN 2 (WAIST NIPPER @BENGKUNG)

1. Slip Disk (Set PREMIUM BEAUTIFUL telah mendapat pengiktirafan oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat)
2. Dapat memecahkan baru karang yang kecil (Berfungsi seperti teknologi baru laser batu karang yang terdapat di Hospital-hospital di seluruh dunia)
3. Hilangkan parut (Stretch mark) selepas bersalin
(Jangkamasa yang di ambil lebih kurang 6 bulan)
4. Dapat membentukkan pinggang agar menjadi ramping.
5. Serbaguna untuk seisi keluarga
(Bayi baru lahir yang mengalami sakit kuning di peringkat awal boleh dibalutkan badannya, F.I.R. boleh membantu mengurangkannya. Kepada sesiapa yang mahu Sabotaj suami untuk berhenti merokok boleh dibalut rokok suami tue..mesti dia akan pelik kenapa rokok tu terasa pahit :) )

BAHAGIAN 3 (LONG GIRDLE@SELUAR DALAM PANJANG)
1. Menyokong rahim selepas bersalin.
2. Menstabilkan hormon dan melancarkan haid.
3. Menghilangkan senggugut dan haid yang lebih teratur.
4. Mengecutkan buasir.
5. Menstabilkan kadar metabolisma badan.
6. Membantu perlekatan janin di dinding rahim.
 
Sebenarnya ada 1001 manfaat yang terdapat pada set PREMIUM BEAUTIFUL nie.. jangan fikir panjang lagi..kepada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut...jangan malu-malu, jangan segan-segan hubungilah saya , call/sms/pm at

 fb:  Siti Norizam Ishak
email: ct_sni@yahoo.com
~012 -925 7634~

Comments

Popular posts from this blog

TESTIMONI ~ Jangan main-main dengan MAHARANI

Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee