Posts

PEHA KECIL DENGAN THERAPANTS

Image
Macam mana saya nak kecikkan sikit paha saya ini, badan saya dah ok,  BMI dalam range tapi paha ni”
Ayat ni biasa kan kita dengar. Ramai wanita merungut saiz peha makin mengembang terutama selepas bersalin. Sebenarnya banyak faktor yang menyumbang kepada pembesaran bahagian peha antaranya seperti pemakanan, genetik ataupun gaya hidup seseorang. Tapi Sis percaya, ramai antara kita, mengimpikan bentuk peha yang menarik. Tidak mahu peha yang besar, rapat, jalan bergesel antara satu sama lain sampai boleh melecet. Sakit tuuu...  Nak buat senaman peha yang cangkung bangun cangkung bangun (square) atau duduk sandar tepi dinding sambil imagine ada kerusi. Seksa juga laa nak buat excercise ghituu.. Sekarang ni ramai wanita tak cukup masa, sibuk dengan kerja & urus rumahtangga. 

Kalau tak dapat lakukan senaman peha, jangan la risau. Dengan THERAPANTS settle masalah peha ni. Pakai jur setiap hari, confirm peha makin kecil, peha makin tough, tontot makin bolat, tak yah pakai silicon dalam buntut…

BERSUKAN DENGAN LEGGING THERAPANTS

Image
Sukan ialah salah satu aktiviti riadah yang seronok dilakukan. Tak kira lah apa sukan pun. Yang penting keluar peluh. Dalam berseronok sukan ada juga yang kejang otot, terseliuh atau lenguh kaki selepas bersukan. Masalah ini biasa terjadi terutama yang baru nak bersenam. 
Punca berlakunya kesakitan adalah disebabkan oleh pengumpulan asid Laktik dan bahan toksik secara berlebihan. Pada masa yang sama juga kandungan oksigen dan nutrien berkurang. Acid Laktik ni keluar bila kita bersenam. Bila pengumpulan berlebihan, mengakibatkan otot sakit, lenguh dan boleh KEJANG!... kan dah terkejut otot! hehehe
Tapi sejak ada seluar legging THERA PANTS ini ramai yang bagi feedback best-best. Cer tengok testimoni kat bawah ini:-
Dengan PB 360 Thera Pants, kaki dah tak rasalenguh lepas Hiking & aktiviti team building. 
Kayuh basikal memang best,tapi yang tak bestnya kalau sakit pinggang.Dengan PB 360 Thera Pantstak de langsung sakit pinggang tu termasuklah sakit kaki, lutut & pungung. Wahh..hebatk…

PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERAPANTS

Image
Sejak PB 360 Therapants ini dilancarkan  pada October 2019 yang lepas, sambutannya sangat luar biasa, terlajak laris, luar jangkaan sungguh. Sampai lincin stock di semua stokis. Sehingga HQ terpaksa keluarkan notis: “OUT OF STOCK” gara-gara viral sana sini. 

Kalau yang belum tahu, Inilah Premium Beautiful design terbaru yang dikenali sebagai Premium Beautiful 360Thera atau dengan nama lebih detail 360 Therapy Pants.
Yang belum miliki PB 360 Therapants jangan la risau, stock will back January 2020. Tak lama dah... lagi beberapa hari jer..
Dalam masa yang sama tak henti-henti orang duk mesej sis tanya "Apa yang best sangat PB 360 THERAPANTS ni?? Okeylah, sis luangkan masa juga-juga coretkan kat sini untuk rujukkan kastemer sis. Semoga info ini akan membantu korang untuk faham apa itu Premium Beautiful 360 THERAPANTS. 
Juumm..lets check it out, meh kita terja  info dibawah ini sesama:-


Nampak tak "360"tuu .. apa maknanya?

360 Fabrik Pengunci Lemak
Diperbuat daripada Fabrik Pengun…

KIDIVO JUNIOR GUMMY BEAR

Image
KIDIVO JUNIOR GUMMY BEARadalah supplement kanak-kanak berusia lebih daripada 3 tahun yang mengandungi:-

1. Omega-3 (DHA & EPA)
2. Lutien
3. Multivitamin
Anak-anak mesti tak sabar nak mengunyah gummy bear ini kan. Dah laa cute bentuknya. Rasanya sangat sedap, confirm mummy mummy appie tengok anak-anak sihat membesar dengan jayanya. 

 Telegram/WhatsApp Siti 010-5668059   Top Agent / Skuad PB Expert

KIDIVO PERSONAL CARE SERIES

Image
KIDIVO - produk penjagaan diri bayi dan kanak-kanak.


👶 Kidivo Natural Head to Toe Wash 👶 Kidivo Natural Moisturizer Lotion
Kesemua produk ni dihasilkan daripada bahan semulajadi. Natural ingredients, sesuai untuk kulit baby yang lembut dan sensitif.
 1)  Bahan-bahan Semulajadi
2) Selamat Utk bayi dan kanak-kanak
3) PH Seimbang
4) Tiada Warna Sintetik
5) Tiada Wangian Sintetik
6) Tiada Paraben
7) Tiada Petroleum
8) Tiada SLS
9) Tidak Memedihkan Mata
10) Lebih Lembut
11) Melembapkan Kulit
12) Selamat Utk Alam Sekitar 


Harga bagi Kidivo Head to Toe Wash adalah RM54.00 (230ml).
Untuk Kidivo Mosturizing Lotion pulak adalah RM47.00 (125ml)
Harga kasih sayang dari Cik Siti untuk 2 produk ini hanya RM90.00 sahaja.
 Telegram/WhatsApp Siti 010-5668059
  Top Agent / Skuad PB Expert

PENJAGAAN PERIBADI SI MANJA (KIDIVO KIDS AND BABIES)

Image
KIDIVO KIDS AND BABIEStelah dilancarkan baru-baru ni di MAJLIS ULANG TAHUN SAHAJIDAH HAI-O MARKETING YANG KE 26 TAHUN pada 10 November 2018 lalu bertempat diSetia City Convention Centre (SCCC) Shah Alam. Cik Siti sendiri pun sejak menjadi usahawan SHOM ini, teruja dengan kemajuan syarikat. Ada jer produk baru untuk pengguna. Berkualiti pulak tu.. Asal ada jer produk baru mesti stock kat semua stokis habis lincin disambar pelanggan.



Produk Baru yang dilancarkan ini memang khas dan sesuai untuk Bayi dan Kanak-kanak. Ada 3 Produk semuanya iaitu:-
1. KIDIVO Natural Head to Toe Wash
2. KIDIVO Natural Moisturizer Lotion
3. Junior KIDIVO Gummy Bears (Suplement and Multivitamins)
Ketiga-tiga produk penjagaan bayi dan kanak-kanak ini diperbuat dari BAHAN SEMULAJADI yang selamat pengunaannya. So mummy mummy semua jangan risau hokey. 
MENGAPA KIDIVO SESUAI UNTUK ANAK-ANAK KITA



Mengandungi kandungan yang natural dan sangat sesuai untuk kanak-kanak malah untuk baby yang baru lahir yang lembut dan sensiti…