SHAKE ME COCOA

Dulunya "SHAKE ME" perisa SOYA kini ada "SHAKE ME" perisa COCOA/COKLAT.




Produk baharu SHAKE ME COCOA adalah minuman berprotein yang sihat, lengkap dan lazat dalam satu peket mudah. SHAKE ME COCOA dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi yang ditambah dengan garam buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak garcinia cambogia asli, multivitamin dan mineral. Kebaikan dan khasiat bahan-bahan ini dalam SHAKE ME COCOA diadun sempurna dengan koko mewah bertarap premium yang memberikan anda sensasi rasa coklat yang lazat. 

1. PROTEIN PEKAT BERKUALITI TINGGI 

  • Kaya Protein yang membekalkan 11g protein dalam setiap hidangan.
  • US FDA mencadangkan pengambilan 25g protein soya sehari untuk membantu menurunkan kolestrol darah. 
  • Protein dalam SHAKE ME COCOA lengkap dan berkhasiat yang dibekalkan oleh protein soya, protein whey dan protein soya terasing. 
  • Khasiat yang lengkap dalam SHAKE ME COCOA mengandungi 9 asid amino penting yang tidak boleh sisintesiskan oleh badan tetapi  mesti diambil daripada makanan. 
  • SHAKE ME COCOA membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut kulit, kuku dan lain-lain. Membentuk antibodi, enzim dan hormone yang penting untuk tindakbalas metabolism dalam badan. 
  • SHAKE ME COCOA Menganduing BCAA (Branced-chain animo acid) sekumpulan asid nimo penting iaitu leucine, isoleucine dan valine. BCAA memainkan peranan penting dalam penghasilan tenaga semasa bersenam, pembentukan otot, pengurangan otot letih dan pengekalan jisim otot.
  • BCAA dalam SHAKE ME COCOA penting untuk pengurusan berat badan yang sihat kerana ia menghalang kehilangan otot terutamanya ketika penurunan berat badan yang intensif. Jisim otot yang kurang lemak membantu meningkatkan kadar metabolism dan membakar lemak dengan lebih cepat! 
2. VITAMIN DAN MINERAL
  • SHAKE ME COCOA diperkaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan elemen surih.
  • Vitamin-vitamin B termasuklah Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7 dan B12 yang membantu meningkatkan metabolism dan memberikan kecergasan sepanjang hari.
  • Diperkaya dengan Vitamin A, C, D, E, K , Kalisum, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih yang menigkatkan lagi kadar metabolism dan pengekalan kesihatan  yang baik. 
 3. METABOLISME 
  • Gracinia Cambogia, mengandungi bahan aktif Asid Hidroxicitrik (HCA) dalam SHAKE ME COCOA sangat dikenali kerana khasiat mujarabnya dalam menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolism. 
  • HCA dalam SHAKE ME COCOA bertindak sebagai Penyekat Lemak yang berkesan. Ia  menghalang kalori daripada disimpan sebagai lemak badan. HCA membantu menukarkan kalori kepada glikogen iaitu bahan yang penting untuk pembentukan otot. 
  • Gracinia cambogia membantu meningkatkan metabolisme, menggalakkkan penghasilan tenaga yang berkesan untuk kecergasan sepanjang hari. 
  • HCA dalam SHAKE ME COCOA mengurangkan selera makan untuk mengelakkan berlakunya kejadian makan berlebihn dan membolehkan anda mengawal pengambilan kalori dengan lebih berkesan semasa proses penurunan berat badan.  Terbaiklah SHAKE ME COCOA ini!
Garcinia Cambogia Asli Membantu Menyekat Lemak Sepanjang Hari 

4. KAYA SERAT MAKANAN 

  • SHAKE ME COCOA mengandungi inulin iaitu sejenis serat yang boleh larut tetapi tidak boleh dihadamkan. 
  • SHAKE ME COCOA kaya serat yang membuatkan anda berasa Kenyang Lebih Lama
  • Inulin dalam SHAKE ME COCOA menggalakkan penuruan berat badan secara sihat kerana inulin dalam SHAKE ME COCOA mengurangkan 'hormone lapar' dan membuatkan perut berasa kenyang.
  • Oleh sebab inulin tidak boleh dihadamkan oleh perut ataupun susu kecil, ia beredar turun ke usus bawah dan bertindak sebagai prebiotik ataupun sumber makanan kepada bakteria baik di dalam usus. 
  • Inulin dalam  SHAKE ME COCOA membantu meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit. 

5. SERBUK KOKO PREMIUM

  • Coklat dalam  SHAKE ME COCOA adalah kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids. 
  • Kajian menunjukkan bahawa asid stearik dan flavonoids membantu menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak visceral, iaitu lemak badan yang disimoan dalam kaviti abdomen yang dikaitkan dengan peningkatan risiko kesihatan. 

SHAKE ME COCOA ada 3M concept iaitu
 (PEMELIHARAAN, METABOLISME, MINERAL).

SHAKE ME COCOA sangat sesuai untuk:- 
1. Dewasa Yang Bekerja. 
2. Kanak-kanak Yang Sedang Membesar dan Remaja.
3. Warga Emas. 
4. Mereka Yang Sedang Menurunkan Berat Badan.
5.Vegetarian. 




APA KATA MEREKA TENTANG LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL

Satu ciri unik Premium Beautiful adalah Far Infrared (FIR) yang disulam bersama benang korset ini. Kebaikan-kebaikan FIR adalah untuk  memperbaiki pengaliran darah yang membantu aliran oksigen ke seluruh tubuh serta membakar lemak badan  dengan hanya memakai Premium Beautiful.

Kelebihan LONG GIRDLE adalah untuk:
1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Jom kita lihat  #ApaKataMereka yang telah memakai LONG GIRDLE @ SELUAR BENGKUNG ini. 







Special untuk yang membaca entry ini,
Cik Siti bagi discount sehingga RM400 - RM600 dengan setiap pembelian Premium Beautiful 💰
See youuuu 😍😍😍


APA KATA MEREKA TENTANG WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful adalah korset yang membantu mengembalikan bentuk badan yang menjadi idaman wanita dan direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Satu set Premium Beautiful terdiri daripada 3 bahagian. Salah satunya adalah WAIST NIPPER.

WAIST NIPPER atau BENGKUNG MODEN membantu meluruskan tulang belakang dan berikan postur badan yang betul. Sama seperti long bra, waist nipper akan 'reposition' lemak-lemak di kawasan perut yang berikan si pemakai perut yang kempis.

Kelebihan WAIST NIPPER adalah untuk:
1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Ayoh kita lihat  #ApaKataMereka yang telah memakai WAIST NIPPER ini. 







 Special untuk yang membaca entry ini,
Cik Siti bagi discount sehingga RM400 - RM600 dengan setiap pembelian Premium Beautiful 💰
See youuuu 😍😍😍


APA KATA MEREKA TENTANG LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful Korset telah membantu ribuan wanita memiliki bentuk badan yang cantik, pinggang yang ramping disamping tubuh yang sihat. Satu set Premium Beautiful terdiri daripada 3 bahagian. Salah satunya adalah LONG BRA.

Kelebihan LONG BRA adalah untuk:
1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik

Mari kita lihat  #ApaKataMereka yang telah memakai Long Bra @ Coli panjang ini. 











Special untuk yang membaca entry ini,
Cik Siti bagi discount sehingga RM400 - RM600 dengan setiap pembelian Premium Beautiful 💰
See youuuu 😍😍😍



5 TIPS MUDAH MEMULAKAN PERNIAGAAN ONLINE


SALAM SAYANG SEMUA


Hari ini Cik Siti nak perkenalkan satu peluang perniagaan yang sentiasa “HOT” yang sememangnya KILLER produk dari SHOM iaitu KORSET PREMIUM BEAUTIFUL.

Satu satunya korset yang ada LIFETIME WARRANTY. Kalau rosak boleh hantar repair. Percuma seumur hidup. Berbaloi-berbaloi dengan nilai wang membelinya.

Permintaan ke atas korset Premium Beautiful pun sentiasa ada sebab korset ini telah berada di pasaran selama 26 tahun sehinggalah sekarang.

Cuba bayangkan 26 tahun sampai sekarang sentiasa ada permintaan. Selagi ada wanita selagi itulah ada pembelinya. Sudahlah senang nak jual dan senang juga lah nak dapat bonus besar.

Untung jual 1 set korset saja, korang dah boleh dapat sehingga ratusan ringgit. Sebab itulah Cik Siti pilih SHOM untuk berniaga. Memang produk yang sangat bagus dan berkesan untuk semua wanita. Lelaki pun boleh pakai bengkong moden PB ini.

Oooh yaa kenapa PREMIUM BEAUTIFUL? Sebenarnya tak perlu pening fikir itu ini. Ini lah TIPS & RAHSIA kenapa perlu korang buat bisnes ini.







Jelaskan.. So yang berkerjaya yang nak gaji ke2 dialu-alukan. Kepada suri rumah or student yang berminat nak berniaga pun boleh juga. Korang berbisnes dengan SHOM boleh berniaga secara online dan offline, ada payslip gaji bulanan yang valid dengan institusi kewangan.


Tunggu apa lagi. Ayuh start berniaga dari sekarang. Info lanjut jangan segan-sengan hubungi Cik Siti dengan segera.




nRelate Posts and Homepage