SET KOMBO KURUS MELETOP!!..



Sekarang SET KOMBO KURUS tengah HOT permintaan, VIRAL sana sini bercerita gara-gara lepas puasa dimusim syawal makanan terlalu mewah & sedap-sedap. Selera time tu memang tak boleh nak control. Mulalah makan tanpa sedar berat naik mendadak. Yer laa masa puasa berat turun antara 5 - 10kg. Tapi lepas puasa. mak aiii toloooong!!!...nape cepatnya berat badan naik. Seraaammm tau tengok penimbang. Hancus impian nak maintain slim melim.

Jangan sedih, sebenarnya ramai jer kastemer sis amal set kombo kurus ini dan rata-rata berat kembali maintain malah makin susut kilooss turun menjadikan badan mereka makin ringan serta lebih aktif.   

Okey mai sini sis nak habaq, Set Kombo Kurus ini terdiri daripada produk-produk yang membantu untuk membekalkan protein, kalsium serta mineral  selain memberikan kesan penurunan berat badan yang sihat serta tenaga yang mencukupi sepanjang proses diet.

Set ini ada 3 produk iaitu:-
1. Shake Me
2. N'licious
3. Min Kaffe


Shake Me

N'licious

Min Kaffe




Okey setakat ni dulu.. next entry sis akan share testimoni Set Kombo Kurus. See yaa..

To order jangan lupa hubungi sis dengan segera!


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage