SET KOMBO KURUS 10KG SEBULAN

Bila bercakap tentang kurus, pasti ramai yang sedang berusaha untuk kurus dan turunkan berat badan? 

Macam mana nak kurus balik macam zaman sweet 18 dulu? Paling dasyat, ada yang menahan lapar dengan harapan  dapat turunkan berat badan dalam satu tempoh masa yang singkat. Dek kerana nak kurus terlalu cepat, ianya boleh menyebabkan tekanan kepada sesetengah individu itu. 

Okey, Korang ingat lagi tak kisah Kak Ana? Alah yang hilang 10kg dalam sebulan tu? Mesti ramai nak tahu cara kurus secara sihat dari Kak Ana kan... Jom kita tengok apa yang kak ana amalkan sepanjang bulan puasa untuk turunkan berat sebanyak itu.

1. Shake me - soy protein yang membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



2. Min kaffe - untuk bekalkan tenaga dan nutrien supaya badan kekal cergas dan bertenaga

* kedua dua produk nih mengandungi Garam Buluh yang sangat bagus untuk kesihatan badan. Membantu menyahkan toksid serta meneutralkan asid dalam perut.

3. N’licious - membantu proses penghadaman supaya berjalan lancar.




4. Yang terakhir, untuk memastikan proses penurunan berat lebih efisyen dan efektif kak ana sarung Premium Beautiful. Selain bertindak sebagai ‘pengikat perut’ ia juga membantu mengelak daripada kulit kendur dan menggeleber apabila berat susut. 



Inilah gambar Kak Ana yang dulu. Takda yang mustahil katanya asalkan ada kemahuan. Paling penting kena KONSISTEN dan jangan cepat give up.



TESTIMONI 2


Sedikit cerita tentang Testimoni Gemuk Gedempol yang diatas ini. “Dulu, orang gelar dia Gemuk Gedempol. Sekarang, EX-GEMUK GEDEMPOL. Mula-mula dulu, pakai Premium Beautiful jer. Masa student, tak mampu nak beli and tak tahu pun ada instalment payment untuk beli PB. Bila dah kerja, terus decide nak beli 1 set Premium Beautiful"
Masa umur 12 tahun lagi dah masuk dalam kaetogri OBESE, berat hampir 50kg dah. Masuk sekolah menengah, berat naik mendadak jadi 80 kg! Masuk Uni, turun naik around 80-88kg. 
Bila dah pakai PB, Anis memang banyak dapat INCH LOSS.Daripada blouse size 50 turun jadi size 46 in a year. Tahun 2016, Anis start consume Shake Me tapi on-off. Drop banyak jugak daripada 88kg, turun 4 kg. Tahun 2017, Anis plan nak kahwin,so biasalah wanita kan, mesti nak nampak cantik bila jadi raja sehari. Dia nekad nak drop lagi 10kg! Dengan consume SHAKE ME + pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara KONSISTEN, masa nikah, MEMANG DROP 10 KG!
Berat Anis sekarang dah jadi 73kg and she is still working on to drop more kilos with Premium Beautiful.”
Conclusion, journey for weight loss setiap orang adalah berbeza. Mungkin ada yang mudah, mungkin ada yag mudah tapi jangan ikut jalan shortcut yang membahayakan kesihatan. Shortcut yang paling senang adalah dengan PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL SECARA KONSISTEN 8 JAM SEHARI.
InsyaAllah dengan izinNya, perjalanan nak turunkan berat badan itu akan menjadi mudah, yang penting KONSISTEN dan YAKIN BOLEH.
Semoga dengan perkongsian ini dapat membantu dan membimbing anda diluar sana tentang cara yang betul untuk turunkan berat badan dengan cepat.



Untuk mendapatkan kesan yang lebih ketara dan lebih meyakinkan, Sis suggest korang grab terus SET KOMBO KURUS yang HEBAT ni! Harga memang sangat MURAH dan SANGAT BERBALOI!



Ayuh, cecepat dapatkan sekarang ockey!


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage