PROMO HARGA AHLI HANYA RM47




Apa kelebihan jadi ahli SHOM


1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang. Cash RM tu akan terus masuk dalam akuan bank sendiri. 

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami. Selain tu ada 2 designer terkenal Rizman Ruzaini dan Dato' Jimy Choo untuk pilihan product daripada shawl, bawal, baju, kasut, handbag. 

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Seterusnya operate business anda secara online & di mana sahaja. Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapore, Brunei, Indonesia atau serata alam pun boleh! Anywhere & anytime! 

6.  Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun dua, berpeluang merasa pegang income 5,000 - 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

7. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time. 

8. Ada payslip tau. Payslip ni laku untuk beli kereta, rumah atau aset yang lain.

9. Peluang MELANCONG PERCUMA.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang sis sebut. Ada banyak lagi yang best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 25 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. RM47 je untuk dapat income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat.

Tak pandai Sis boleh bimbing. Be my protege.  Anda pasti sukses!







Post a Comment

nRelate Posts and Homepage